sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Viikonloppua

Ei mitään uutta remonttirintamalla eikä edes kaava-asioissa. Mutta lauantaisen räntämyrskyn jälkeen tänään on ollut ihanan aurinkoista ja keväistä. Lasiverannan seinustalla maasta pukkaa ylös villiviiniä. Nurmikolla krookuksia ja skilloja. Puutarhuri tulee seuraavalla viikolla (vain yksi kolmesta edes vastasi!).

Miehen kanssa eilen illalla raivattiin yksi huone lähes tyhjäksi. Sinne jäi vähän pyyhkeitä, lakanoita ja meidän aikuisten vaatteita, joille ei ole paikkaa. Huone on  kylpyhuoneen seinän takana ja siinä on yhdestä kohtaa ihan pehmeä lattia. Miehen on tarkoitus houkutella sama kaveri meille kylään, joka meni suvilan keittiönlattiasta läpi. Sillä olisi praktiikkaa vanhojen lattioiden koeponnistamisesta...

Lattioista puheenollen. Ei mene mullakaan ihan putkeen. Me käytetään todella vähän sitä homeista kylppäriä ja varsinkin vessaa. Eilen ehdin pestä puolitoista koneellista pyykkiä ennen kuin tajusin, että joku on ottanut pesukoneen poistoletkun pois vessanpöntöstä, jossa se aina on. Me miehen kanssa molemmat laitetaan se aina pönttöön samantien takaisin, jos otetaan se pois. No, nyt se ei ollut pöntössä. Se oli pöntön vieressä ämpärissä, joka oli piripintaan täynnä likavettä. Lisäksi lattialla oli muutama sentti vettä. Ja sitten saakin miettiä, että mistä ne loput mahtaa löytyä, kun päästään avaamaan lattia. Pääsi kyllä muutama ärräpää kun tajusin tilanteen ja jouduin hakemaan saappaat, että sain vietyä pienen henkilön pyllypesulle ja sitten vasta pääsin kuivaamaan lattiaa. Onneksi se huone revitään joka tapauksessa auki kokonaan. Hoh-hoijaa.Maalatussa ja tapetoidussa eteisen kaapissa asuvat nyt sadevaatteet, kassit, pyöräilykypärät, kevättakit sekä aikuisten varavillavaatteet.


Ikeasta tarttui mukaan ulkotuoleja 7,95/kpl. Jopa kaksivuotias osasi ruuvinvääntimellä koota yhden.


Kukat säilyvät lasiverannalla todella kauan! Kummitädin tuomissa tulppaaneissa on ihana tuoksu.


Nämäkin tarttuivat Ikeasta mukaan.

3 kommenttia:

  1. Voihan vesivessa!!! Harmillinen episodi, jos tosiaan jotain hyvää niin se, että tila ollaan joka tapauksessa availemassa pian... Hieno tuo kaappi sadevaatteineen! Kyllä pitää itsekin miettiä (sitten joskus) uudessa kodissa sellaiset naulakkojärjestelyt, että lapset pääsevät vaatteensa itse ottamaan - ja palauttamaan.

    VastaaPoista
  2. Kuittaan käyneeni. Harmillinen vessaepisodi, toivottavasti kovin isoa vahinkoa ei ehtinut käydä !

    VastaaPoista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!