maanantai 14. toukokuuta 2012

Pihi on pihi

On asioita, joihin saatan tuhlata aika sumeilematta. Mutta on myös asioita, joissa olen yllättävän pihi. Minä en raaski käyttää pihakalusteisiin paljon rahaa. Suurin osa halvoista tai keskihintaisista kalusteista ei ole kauneudella pilattuja. Useimmat ovat sellaisia, no onhan tää ihan ok -tyyppisiä. Ja kalliissa ulkokalusteissa en näe järjen hiventä. Miksi ostaisin pihalle sään armoille jotain kalliimpaa kuin omaan olohuoneeseeni? (No toisaalta mikä tahansa kaluste on kalliimpi kuin tämän hetkinen olohuoneemme sisustus, joka on pääosin Ikeaa ja vieläpä kierrätettyä sellaista...)

Asiaan. Askarreltiin miehen kanssa äitienpäivän päätteeksi puutarhapöytä eurolavoista. Siitä tuli niin pitkä, että sen ympärille mahtuu kevyesti 15-20 ihmistä. Ja kestävältäkin se vaikuttaa. Lavoja löytyi vintiltä viisi eli määrä saneli mitat. Tukiranka on purkujätettä. Ruuveja ja kulmarautoja meillä oli valmiiksi ennestään eli nimenomaan eiliseen projektiin emme sijoitaneet senttiäkään. Olin alunperin himoinnut ystävän purkutyömaalta yhden vajan seinälautoja, muttemme vaan päässeet aikataulussa liikkeelle.

Voi olla, että ennen tupareita täytyy vielä virittää pari muutakin pöytää ja taikoa istuimia. Saattaa olla, että koukkaan hakemassa muutaman Ikean 7,95 -jakkaran lisää. Purkulautaa meillä ei oikein ole, lastulevyä vaan. Laudoista voisi rakentaa penkkejäkin.Lavat yhdistyivät nurjalta puolelta kakkosnelosilla.Sivutuotteena syntyi pari älypuhelinta, joissa on änkkäripelejä.


Ikean 7,95-jakkara.


Valmis viritys. Ei se kauneudella ole pilattu, mutta pikkasen luonnon harmaannutusta tai sitten tarvittaessa vähän pöytäliinaa ja kattausta. Ja ennen kaikkea romut on laitettu kiertoon!

4 kommenttia:

  1. Mun on pakko sanoa että tykkään ja mun silmissä se on kaunis!

    VastaaPoista
  2. just hyvä pihapöytä ja liinalla tosiaan saa näyttävän juhlakattauksenkin.

    VastaaPoista
  3. Supermakee pöytä! ps. meidän laudat on vielä paikoillaan...vajaa ei vielä ole purettu...

    VastaaPoista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!