torstai 17. toukokuuta 2012

Vapise Porvoo

ja etanaravintola. Kunhan meidän sato korjataan, saadaan pata porisemaan!

Aamu ollaan käytetty tihkusateessa (ei missään 26 asteen helteessä, terveisiä vaan Lappeenrantaan) etanasaalistuksessa. Kohtasin myös elämäni ensimmäiset liljakukot. Niitä oli viisi tai kuusi.

Mies kaivoi paikat neljälle vadelmalle. Kaivuukohdassa tuli vastaan vanha TM mukulakiveys. Hetkeksi pysähdyttiin miettimään olisiko se syytä jättää ihan koskemattomaksi, mutta tehtiin kompromissi ja kaivettiin jokaiselle vadelmalle reikä ja säästettiin kivet. Vanha mukulakiveys on kaunis, mutta ei me ehkä kuitenkaan haluta ennallistaa koko eteläpuolen pihaa mukulakiveykselle, vaikka siinä on saattanutkin olla sellainen siihen aikaan, kun kuljettiin hevoskärryillä... Pidemmällä tähtäimellä olisi hauskaa rakentaa osa pihapoluista (ehkä) sillä vanhalla mukulakivellä, mutta ei tänään.

Yhdet naapurit pyörähtivät tutustumassa meihin ja toivat Fagervikin luumupuun taimia. Niillekin pitäisi etsiä paikka. Täällä kyllä naapurusto on todella ystävällistä ja mukavaa.


Kuvassa oikealla alareunassa näkyy valkoinen naulan kanta. Se antaa mittakaavaa etanoiden pikkuruisuudelle. Niitä on ihan valtavasti. Upea uusi sato.
Lasten mielihupia on kulkea ämpärin kanssa ympäri tonttia keräämässä etanoita.

Vielä, kiitos kaikille niille, jotka tarjosivat jätelautaa. Ensi viikolla jos vaan ehditään, saatetaan lunastaa tarjoukset. Nyt viikonloppuna minä lähden hetkeksi ulkomaahan inspiroitumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!