maanantai 11. kesäkuuta 2012

Hiekkalaatikko ja muita puutarhasuunnitelmia

Olen ollut tosi kipeänä. Kun pahin oli oli, makoilu muuttui aika antoisaksi siinä suhteessa, että olen ehtinyt miettiä tulevaa keittiötä ja puutarhaa. Tuntuu, että asemakaavaehdotus on menossa parempaan suuntaan, muttei arvaa vielä nuolaista ennen kuin tipahtaa. Mies on puhunut asemakaavapiirroksia tekevän arkkitehdin kanssa, ja vaikka k.o. henkilö ei vieläkään ole jalkautunut tänne kohteeseen, piiroksissa alkaa olla enemmän järkeä.

Keittiöön sovittelen mielessäni kodinkoneita. Luulen, että ihan oikeasti meille tulee vielä kerran Kvikin Mano -keittiö. Se olisi se säästökohde, jotta lattiaan, seiniin ja laitteisiin voi käyttää enemmän. Meillä ei ole koskaan ollut saareketta, mutta nyt voisin kuvitella, että sen voisi tehdä kierätyslokerikoista. Se toimisi mukavasti aamiaisen valmistustasona, juhlissa tarjoilutasona jne. Minun ajatuksillani vaan se iso huone, josta on tarkoitus tulla keittiö ja olohuone, täytyy luvattoman nopeasti. Ruokapöydän kohdalla on käytetty jo puolet tilasta.

Meillä oli ajatus, että pihalle ei tehdä juuri mitään tänä vuonna, mutta aita- ja yksityisyysnäkökulmasta ollaan alettu miettiä maisemointia. Huomenna soittelen sille muutaman hintalapun ja katsotaan jääkö haaveeksi. Tänä viikonloppuna mies rakensi hiekkalaatikon. Valmiista laatikosta ei ole kuvaa. Sinne pitää tilata vielä hiekkaa. Pohjalla on nyt vain sen verran, että suodatinkangas pysyy paikallaan.


Kuva ei tee oikeutta näkymälle ulko-ovesta. Ihanan vehreää.


Iirikset.


Nurmikolta löytyi poimulehtiä ja nurmitädykettä, se on ihana sininen matto.Hiekkalaatikon kehys ennen maankaivuuta, suodatinkangasta, upotusta sekä yläosan peitelautaa eli hiekkalaatikon reunaa. Ja tietenkin hiekkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!