lauantai 28. heinäkuuta 2012

Huonekorkeus kasvaa

Olemme lomailleet, joten remontille ei ole tapahtunut mitään. Lastenhuoneesta on seinän levytykset purettu ja mies on mennyt madalletusta katosta läpi. Huonekorkeutta saadaan lisää noin 75 cm, kun laskettu katto puretaan. Sen yläpuolella on pinkopahvitettu katto. Valitettavasti madalluksen poistaminen taitaa pilata pinkopahvin niin, että sekin on poistettava. Sen yläpuolella on toivottavasti paneelikatto.

Reissusta ostin retrotapetteja. Otan niistä kuvia kunhan ehdin. Eilen löydettiin kesäsaarelta yksi uusi kirppis ja sieltä yksi lastensänky ja yksi pariovi. Järkihintaan taas kerran. Huutiksesta huusin (Ikean) sohvan 10 sentillä ja kirppikseltä ostin lomalla vanhan viininpunaisen tyylisohvan muutamalla kympillä. Kohta tavaraa on enemmän kuin mitä taloon mahtuu. Pitää saada projekti vauhtiin.

Puutarhasuunnitelma pitäisi piirtää, jotta sen saisi mahdollisimman pian kunnalle ja maakuntamuseoon. Olisi mukavaa, jos päästäisiin aitaushommiin ja pihan laajentamiseen tässä kesän jälkeen.

Tässä kattokuvia:Katossa on siis ilmatilaa, villat, paperi, jossa on toisella puolella muovi ja vaneri.Katossa on suht vanha pinkopahvi ja kattolistat ja tapettikin on seinän yläosassa suht ehjää.Madalluksen kiinnitys on hoidettu vanhoilla listanpätkillä.Näistä näkee paremmin sen noin 70-75 cm lisäkorkeuden.

2 kommenttia:

  1. Oletko miettinyt, minkä ikäistä tuo tapetti mahtaa olla? Meillä on jossakin kerroksessa hyvin samanoloista, vähän kuin madonsyötyä tuo kuvio. Hankalasti kuvailtavissa, mutta kovin samalta siis vaikuttaa. Meilläkin katon madalluksiin oli käytetty vaikka mitä listoja ja vanhaa ikkunanpokaa - harmi, vanhat ikkunat olisivat kelvanneet kyllä. Meilläkin saatiin köökkiin vähän lisäkorkeutta katosta, arvioisin noin 30 senttiä mikä sekin on pienessä tilassa ihan kiva määrä.

    Käyn täällä lueskelemassa näitä vanhoja nyt, katselen mitä teiltä on löytynyt.

    VastaaPoista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!