tiistai 4. syyskuuta 2012

Extreme kitchen makeover part II

Valmis. Tai no kaappeihin pitää vielä rakentaa pohjat ja aterinlokerikko pitää taikoa jostain, vanha oli liian leveä.

Meillä on paikallinen Facebook-ryhmä ja laitoin sinne sunnuntaina viestin, että olisin kiitollinen vanhasta hellasta. Tänään sain vastauksen ja seiskan jälkeen mies haki hellan melkein naapurista. Kyydissä tuli vielä sähkömies asentamaan hellan. Ihan uskomaton tämä naapurusto! Ja vaikka uusikin liesi on 11 vuotta vanha, se on ihan hypermoderni edelliseen verrattuna. Keraamiset levyt ja toimiva uuni. Vain yksi levy on rikki. Kyllä tällä pärjää siihen varsinaiseen keittiöremppaan saakka.

Tässä illan pimeydessä räpsityt kuvat.Tämä ihan perinteinen kaksialtainen tiskipöytä lämmittää sydäntäni kovasti. Ajatelkaa 54 vuotta takana ja hyvässä iskussa.Kaapistossa on sellainen leivinalusta, jonka voi nostaa pöydälle leipomista varten. (Maalausjälkeä ei parane hurjasti arvostella.)


Uusi liesi!Viimeinen kaappi on ilman ovea, tokavikasta puuttuvat kolme alinta laatikkoa. Mies vaihtoi yhden laatikon etulevyn ja siitä puuttuu vedin.
Kyllä tämä parin vuorokauden pikamakeover oli sen arvoinen. Meillä oli vakaa aikomus, että ei tehdä kertakaikkiaan mitään väliremppoja koko talossa. Mutta kyllä tästä tuli parempi mieli. (Minulla on salainen toive, että jouluna meillä olisi se oikea uusi keittiö, mutta käytännössä en usko siihen. Hyvä jos saadaan edes uusi kylppäri ennen joulua.)

4 kommenttia:

  1. Tosi hieno tuli! Tuollahan pärjää vaikka vähän pidempäänkin. :)

    VastaaPoista
  2. Hieno, tuossa kelpaa nyt odotella sitä varsinaista :)

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!