keskiviikko 26. syyskuuta 2012

The spa

Nyt meillä on tällainen jättikokoinen, kaunis ja hyvinvarusteltu spa-osasto. Haluatteko tulla meille hemmoteltaviksi? Tuntuu hassulta ottaa näitä ankeutta uhkuvia kuvia, mutta veikkaan, että jälkikäteen katsoen näitä ennen-kuvia on silti ihan liian vähän.

Viime viikonloppuna mies sai tehtyä paljon. Se on järjestelmällinen purkaja. Irrottelee naulat, lajittelee purkujätteet, miettii kaiken kierrätysmahdollisuudet. Tällä viikolla perjantaina pitäisi tulla rakennusmateriaalia eli viikonloppuna päästään lastenhuoneen kimppuun. Olemme tilanneet kaikki muut paitsi listat.


Tästä siis hävisi väliseinä. Kuvassa näkyvän oven taakse tulee keittiö-olohuone.


Kodinhoito, vessa, kylppäri.


Jollakulla on ollut aikaa harrastaa kukkasabluunoita. Se on ainoa asia talossa, joiden kimppuun tekisi mieli käydä heti maalitelan kanssa.


Vasemmalla oleva kolo onkin kolmas oviaukko, joka vie tämänhetkiseen lastenhuoneeseen. Edessä oleva ovi vie nykyiseen olohuoneeseen, mahdolliseen tulevaan lasten leikki/pelihuoneeseen.


Siivouskomero on seuraavana purkulistalla.


Eikö olekin ihana ikkuna? Poikkipuut ovat metalli"kaltereita".


Täällä me suihkutellaan.
Tämäkin kuului perusvarusteluun... Miksiköhän?


Puretussa väliseinässä oli ollut Tapsan ja Leenan koukut.
Ja yksi seinälevyistä olikin entinen ilmoitustaulu, jossa oli vielä neulatkin paikoillaan ja paikallisen maansiirtourakoitsijan käyntikortti.

2 kommenttia:

  1. Upeaa spa-tunnelmaa! Tuosta tulee kyllä mahtava sitten, kun olette valmiita. Nostan hattua teidän jatkuvasti, junan lailla tasaisesti etenevälle urakoinnille! :)
    Teidän spasta tulee vähän mieleen meidän pikkuvessa, joka on purettu niin paljon kuin mahdollista niin että se on kuitenkin vielä käyttökuntoinen, se on ollut siinä tilassa nyt yli puoli vuotta ilman että mitään etenemistä on tapahtunut. Koskahan meidän projekti etenee...

    VastaaPoista
  2. Hih :) Se on totta, että ennen kuvia tulee otettua liian vähän, joten hyvä näin! Monesti ainakin meillä aletaan niin tohkeissaan tekemään, että kun ennen kuvat muistetaan, on jo purettu puolet pois.

    VastaaPoista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!