sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Edistystä!

Täytyy joku kerta oikeasti laskea, että osuuko nää meidän tehoviikonloput oikeasti kolmen viikon välein kuten väitin.

Mies maalasi katon tänään kahdesti. Maali on kosketuskuiva puolessa tunnissa ja päällemaalauskuiva kahdessa tunnissa. Minä maalasin uunin ekaa kertaa, seuraavaa kertaa pitää odottaa vuorokausi ja taitaa olla pakko odottaa hetkeä, että ehdin maalata sen päivänvalolla, maali ei ole kovin armollinen.
Kolme ekaa kuvaa ovat aamupäivän maalauskierrokselta.


Uuni ennen. (Joku on sen joskus elegantisti spreiannut. Ostin pohjamaalin, mutta se ei pysynyt yhtään, joten koepalaan jäi pohjamaalaus.)


Katto toisen kerran jälkeen, saa nähdä pärjätäänkö kahdella maalikerroksella vai pitääkö maalata vielä kolmas.Uuni ekan maalikerroksen jälkeen. Puolikiiltävä näyttää minun silmääni uunimaalina oudolta, kun ole suvilalla tottunut kellastuneeseen täysmattaan. Kuvasta valitettavasti näkee myös sen, että maalarin kädenjälki näkyy ihan liikaa.

Minulla taitaa olla taas klassinen ongelmani; en uskalla sävyttää valkoisiani kovinkaan tummiksi tai harmaiksi ja sitten ne näytävät liiankin valkoisilta. Uunion periaatteessa kattoa harmaampi. Katsotaan miltä ne näyttävät, kun otetaan lattialtakin suojapahvi pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!