maanantai 19. marraskuuta 2012

Vierashuoneen pikkukylppäri

Seuraavaksi olisi tarkoitus rempata vierashuone. Huone on aika pieni muutenkin ja sinne tulee huoneen toiseen päähän pieni kylpyhuone. Suihku, WC ja allas. Huoneen puolelle jää pönttöuuni ja parisängyn mentävä tila. Huone on talon toisessa päässä, omassa rauhassaan. Sen vieressä on semi-iso huone, jolle meillä ei ole varsinaista käyttötarkoitusta. Luulen, että säilytämme mahdollisuuden käyttää huoneita B&B:nä tai vaikkapa joskus haaveilemanani romukauppana. Nyt isompaan huoneeseen tulee kokoelma meidän perintökalusteita, sellaisia fiinimpiä, joita ei olla itse valittu.

Mutta siis kylpyhuoneasiaan. Yritän kerätä ideakuvia kylppäristä, jotta saan välitettyä ajatukseni timpurille, joka tulee tammikuussa kylppärihommiin. Minun täytyy myös piirtää huone, jotta saadaan mittasuhteet oikein.

Mä en nyt omasta mielestäni löytänyt juuri sitä "the" kuvaa, josta ideoiminen lähti. Mutta yläpuolella olevat kuvaavat ajatusta. Suihkuosastosta saattaa tulla betonipintainen ja valkoinen, todella virtaviivainen ja simppeli. Mutta myös aavistuksen käsintehdynnäköinen, ei liian sileä ja siisti. Vähän raffi. Nämä kuvat saavat visioni näyttämään liian siistiltä.Tykkään seinäsyvennyssäilytyslokeroista.


Näissä on kiva tunnelma, mutta vessan puolelle taidan haluta kaakelista tehdyn puolipaneloinnin noin  140 cm korkeuteen. Valkoista 10x10 laattaa valkoisella saumalla. Yläreunaan kaunis lista. Seinän yläosa tapettia. Ehkä. Kuvan peilit ovat ihanat.Lattia jotain värikästä marokkolaistyylistä kaakelia.

Jotkut jännittävä peili, allas ja valaisin. Eli kokonaisuuteen paljon valkoista, mutta kuitenkin myös väriä.


Luulen, että ison huoneen tapetoimme kokonaan Tapettitalon juhannusruusulla.

(Kuvat Pinterest, viimeinen Tapettitehdas.fi)4 kommenttia:

 1. Hyvät tunnelma-/viitekuvat. Jos jotain näistä saat välittymään lopputulokseen, onnistut varmasti - viehättävältä näyttää.

  VastaaPoista
 2. Ihania ideakuvia! ollappa sellanen iso huone ilman erityistä käyttötarkoitusta ;)

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää, betoni on rouheaa pintaa ja antaa tilaa muille elementeille hienosti. Samat on meillä muuten haaveet, B&B ja/tai romukauppa :)

  VastaaPoista
 4. Täytyy toivoa, että löydän kaikki elementit ja timpurimme osaa lukea mun mielikuvia kyllin hyvin. Sittenhän pitää muistaa huone huoneen sisällä... Ja vierashuoneen (makuuhuoneen) tapettia en ole vielä osannut valita.

  On kieltämättä ylellistä, että on yksi ylimääräinen huone. Tosin näillä neliöillä pitäisi olla useampikin, mutta ei nyt vaan siltä näytä...

  A

  VastaaPoista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!