sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Tuolit ulos

Olen sortunut etsimään ulkokalusteita heti kun lumi on sulanut. Me siis tehtiin viime kesänä  eurolavoista ilmainen pöytä. Viime kesänä meillä oli lainassa muovituoleja yhden kaverin vanhemmilta ja loppukesä pärjättiin yhdellä vanhalla puisella käsinojatuolilla ja neljällä jakkaralla. Nyt minun tekisi kovasti mieli ihan uusia tuoleja. Mutta tietenkään en raaskisi käyttää niihin rahaa kovin paljon. Täytyy vielä miettiä, josko rakentaisimme pari pitkää penkkiä itseltä löytyvästä purkupuutavarasta. Selasin Etolan ja Jyskin sekä tietenkin Ikean. Kaikkein kivoimmat löytyivät taas Ikeasta.Ylärivissä kaksi ensimmäistä vasemmalta ovat kivoja. Mutta se mikä näyttää puulta, ei olekaan puuta vaan jotain muovisekoitetta. No, olisihan ne säänkestäviä. Vasemman alakulman tuoli on myös kaunis, mutta jotain polyrottinkipunosta. Alarivin keskimmäinen ja oikean yläkulman kaksoset ovat sentään puuta. Oikean alakulman värikkäät jakkarat ovat vain 7,90 (tjsp). Niitä ostettiin viime vuona keltaisina neljä. Voisihan ostaa muutaman lisää, mutta olisi ihanaa, jos istuimissa, edes osassa olisi selkänoja.

Me taidetaan päätyä joko askartelemaan tai ostamaan muutama penkki ja sitten tuota vasemman alakulman tuolia vaikkapa neljä.

2 kommenttia:

 1. Samojen asioiden kanssa täällä painiskellaan - piakkoin laajennettavalle terassille (vai tuleekohan siitä jopa lasikuisti:)? ) tarvitaan kalut. Mutta sulle olis myös tunnustus mun blogissa jos sellaisen haluat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostin kaksi tollaista valkoista penkkiä. Ja toi vasemman alakulman valkoinen tekorottinkutuoli oli tosi ihana istua, olisin ostanut niitäkin, mutta Ikean tuotteksi poikkeuksellisesti ne oli myynnissä KOKONAISINA, eli en saanut niitä autoon sellaisenaan. Pitää hakea eri kerralla.

   Kiitos tunnustuksesta, menen heti kurkkimaan.

   A

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!