sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Kiurujen yö sai kyytiä

Lomailun jälkeen yritämme taas saada kiinni remontoitivauhdista. Meidän pitää sittenkin hakea vähän lupia, joten keskeytimme kylppärihommat hetkeksi. Kiurujen yö -tapetti palasi sinne mistä tulikin ja saatiin rahat takaisin. Keltainen ei ollut ollenkaan keltaista vaan vauvan kakan väristä. Nyt keittiön päätyseinä tulee Tanskasta ostetusta tapetista. Tapettia piti tulla myös sivuseinille, mutta tätä tapettia ei taida riittää kylliksi. Sivuseiniin tulee joko samaa lumikidettä kuin olkkariin tai sitten pitää keksiä jotain muuta.


Laitoin tapettivuodan maalarinteipillä seinään nähdäkseni onko se kiva. Tapettia tulee vain yläosaan.


Lattia on maalattu vasta kerran, ja huoneen puoliväliin.


Mies lainasi naapurista höyrypesurin ja on pessyt sillä keittiö-olkkarin kattoa vähän kerrallaan. Taidetaan selvitä ilman maalaamista. Kuvassa vasen puoli on pesemätöntä, raja menee keskellä vähän vinoon ja oikea puoli on pestyä. Maali ei yhtään varise tai lohkeile ja on pesun jälkeen siisti.Mies kokoilee jo keittiön kaappien runkoja.


Remonttitodellisuus huoneen puolivälistä eteenpäin.


Ihan pikkuinen kaaos.

3 kommenttia:

 1. Kaaos ehkä nyt, mutta ajattele miten ihana siitä tulee valmiina....kaunis tapetti...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jopa kaaosta enemmän minua rasittaa pysyvä rakennuspöly. Minullekin on ilmestynyt kummallinen yskä... Toivon, että se myös katoaa, kun saadaan koti kuntoon.

   Poista
 2. En malta odottaa, että keittiö tulee valmiiksi, kaapistot näyttää jännittäviltä!
  t. Johanna M.

  VastaaPoista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!