keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Montako on liikaa?

Meille tuli taas uusi Tomelilla sohva. Se sellainen Ikean halpis, jota ei tehdä enää. Miehen kanssa alettiin miettiä, että pitäisikö perustaa Ikean Tomelilla sohvamuseo ja myydä pääsylippuja. Sohvia on nyt neljä. Ja ihan oikeasti meillä on aikomuksena JOSKUS ostaa ihan oikea sohva. Sellainen ihan uusi, kaupasta suoraan.

Ensimmäinen Tomelilla on tullut elämääni miehen mukana. Toisen ostin yhdeltä työkaverilta pois tyylikkäämmän tieltä. Kolmannen huusin huutiksesta ilman selkänojatyynyjä 20 sentillä, mutta sitten käytännössä lunastimme sen viinipullolla. Neljäs löytyi FB-kirppikseltä, kun etsin niitä selkänojatyynyjä. Ensin minun piti ostaa vain tyynyt, mutta kun kuulin, että sohva olisi mennyt roskiin, lunastin senkin. Pikkurahalla. Päällisiä meillä oli ennestään tarpeeksi. Nyt olen jaellut selkänojatyynyjä jokaiselle sohvalle muutaman.

Yksi sohvista on suvilalla, yksi olohuoneessamme ja kaksi lastenhuoneessa. Jatkossa kotona kaksi on olohuoneessa ja yksi etsii paikkaansa. Olen ajatellut ostaa sitten olohuoneen sohviin Bemziltä uudet päälliset. Kunhan osaan päättää mitkä. Ja lupaan myydä sen haalean vaaleanpunaisen päällisen, joka nyt on uusimman sohvan päällä, pois. Sitä on aiemmin käytetty noin 3 kk, jonka jälkeen totesin, etten ehkä sittenkään ole vaaleanpunainen ja nyt se on käytössä olohuoneen valmistumiseen saakka. Eli hihkaiskaa, jos kiinnostaa.

Tervetuloa uudet lukijat!


Tässä saattaa nippa nappa erottaa valkoisen  ja vaaleanpunaisen toisistaan.

3 kommenttia:

 1. Niin kauan ei ole liikaa, kun paikka kotoa sohvalle löytyy...:))

  VastaaPoista
 2. Meillä tomelillan päälliset vetävät viimeisiään, joten uudet kyllä kiinnostaisivat! Bemziin en enää raatsi investoida, ovat sohvan sisuksetkin jo hiukan elämää nähneet..
  -erika-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan koska olen niin pitkällä. Mutta uskoisin luopuvani pinkeistä, kun saadaan täällä jotain järjestystä.

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!