maanantai 8. heinäkuuta 2013

Suviloimassa


Mä olen melkein ostanut tällaiset komenronovet meille. Melkein siksi, etten tiedä mitä ne maksaa, eikä ne vielä ole meillä...


Oltiin Kemiössä traktorikavalkaadissa.
Oltiin mustikassa. Kuusivee on parasta mustikkaseuraa, koska se ei syö mustikoita. Saarella on satanut todella vähän, mustikat olivat nuppineulanpään kokoisia.
Leivottiin pullaa. Tehtiin jätti-iso taikina ja kaikki saivat syödä niin että navat naukuivat.
Tänään pojat olivat ekassa uimakoulussa. Me miehen ja neitihenkilön kanssa pakastettiin 8 kg mansikoita. Osa soseutettiin tuoresoseeksi limemehun ja sokerin kanssa.

8 kommenttia:

 1. Oi mitkä kaapiovet! Toivottavasti saat nuo...:)
  Mukavaa leimomieapua sinulla.

  VastaaPoista
 2. Toivotaan, että kaupat syntyvät, tosi hyvännäköiset ovet. Hyvännäköisiä myös leivonnaiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset tykkäävät leipomisesta. Meillä tehdään pullaa ehkä 2-3 kertaa vuodessa.

   Ja odottelen yhä ovien hintoja...

   Poista
 3. Oi joi miten ihastuttava päivä ja mitkä herkut. Meilläkin on ollut aivan rutikuivaa ja marjat kärsivät. Täältä toiselta puolen saarta kun on luullut että siellä on sentään satanut =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tajunnutkaan, että ollaan samoilla hoodeilla. Meillä ei ole satanut kummassakaan kodissa oikeastaan ollenkaan koko kesänä. Taitaa olla onni, ettei tehty sitä pihamuutosta kotona alkukesästä, oltaisin jouduttu kastelemaan älyttömästi. Nytkin joudutaan sadettamaan tosissamme, kun sinne päästään. Puutarhurilla on liian kiire.

   Poista
 4. Millä ilveellä oikein saat lapset mustikkaan? Aika hienoa, että jaksavat. Ihania kuvia taas, ja tunnelmia, kiitos niistä. Parhaita noi missä leipurit on vauhdissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuusivee tykkää olla metsässä. Esikoinen on tosi lyhytjänteineinen. Ei poimi marjoja, eikä jaksa opetella mitään uusia juttuja, kun heti pitäis osata.

   Neitihenkilö tykkää tehdä kaikkea.

   Ja leipominen noiden kanssa on hauskaa.

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!