keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Tapettiajatuksia vaihteeksi

Selasin taas Tapettitalon sivuja ja mietiskelin tapetteja. Seuraavina ovat vuorossa vierashuoneen tapetti ja vierashuoneen sali. Ja sitten meidän makuuhuoneemme. Päätöksiä en ole vielä tehnyt, tässä on ajatuksia.


Tämä on aika varma valinta vierashuoneen saliin. Tapettitalo sanoo nyt, että tämä olisi jonossa. Painos on ollut loppu.


Tämä on potentiaalinen vierashuoneeseen. Ihastuin siihen Wanhan Wallankumouksessa, jossa se näyttää paljon kauniimmalta kuin tässä.Omaan makkariin haluaisin jotenkin tällaista tummaa tapettia. Enkelistä olen haaveillut jo vuosia, mutta ei ole ollut oikeaa paikkaa.
Tämä on muuten vaan kiva, kummanvärisenä tahansa.
Kolme viimeistä kiinnittivät katseeni tänään, mutten edes muista niitä aiemmilta kerroilta. Eivät ehkä ihan ole mun juttu, mutta laitetaan tänne muistiin.3 kommenttia:

  1. Monet tapeteista on paljon paremmat luonnossa kuin noissa pienen pienissä kuvissa. Meille oli viimeksi tapettia valitessa iso apu käydä Helsingin myymälässä katsomassa tapetteja livenä. Joskus on on eteisen ja meidän oman makuuhuoneen tapetoinnin vuoro, niin taas on tehtävä katselureissu, sieltä sai mallipalatkin mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pakko mennä, ettei tule sellaista ylläriä kuin Kiurujen kanssa. Väriero on jo aika iso kotikoneen ja työkoneen välillä.

      Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!