lauantai 17. elokuuta 2013

Seuraava versio keittiöstä


Seuraava versio. Saarekkeen ehdin piirtää paikoilleen ennen varsinaista sovittelua. Mutta jos saarekkeen siirtäisi 120 cm:stä 90 cm:iin tai jopa 80 cm:iin keittiöstä, tiskikoneen saisi vielä juuri ja juuri auki. Silloin ruokapöytä pääsisi uunien välistä lähemmäs keittiötä, mutta kieltämättä keittiönpuoleisille tuoleille jää aika vähän tilaa. Ja silloin saisin sohvat keskilattialle, kuten olen haaveillut ja kuvan oikeaan alanurkkaan lukunurkkauksen nojatuoleineen. Silloin tämä vastaa suunnilleen haaveitani. 

Tämä on kuitenkin pakko testata livenä, sillä saareke-ruokapöytäkuvio liikkumatiloineen ja käytettävyyksineen on niin senttipeliä, että se voi osoittautua epäkäytännölliseksi. Mutta näin minä sen olin alunperin miettinyt päässäni, mittaamatta. En vaan ollut ajatellut, että jos ruokapöytä tulee uunien väliin, se aiheuttaa haasteita.  Eli pöydän on pakko olla enenmmän keittiön puolella tai enemmän olkkarin puolella. Ja jos se on olkkarin puolella, se ahdistaa sohvat nurkkaan. Näin tämä olisi about täydellinen. Pakko mahtua!

4 kommenttia:

 1. Saareke-ruokapöydässä voisi olla aika coolia bistro-tunnelmaa, ja keittiön puolella häärävällä juttuseura lähellä.

  Ylöspäin kun tila on avoin (teillähän on se huonekorkeus aika mahtava?) Niin pieni ahtaus siellä täällä ei luulisi visuaalisesti haittaavan, ellei sitten juuri käytännöllisyys ala kärsiä tai että kulkureiteillä on pahasti jotain edessä.

  Mutta hyvältä minusta näyttävät molemmat vaihtoehdot, en näe kriisin aineksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmuudeksi vielä kriiseilen, mutta tämä on pakko testata siirtelemällä esineitä. Nyt vaan pitäisi saada betonitasot paikoilleen, jotta pääsisin maalaamaan lattiaa ja uuneja. Jotta päästäisiin sijoittelemaan kalusteita paikoilleen.

   Ja se yksi oviaukko puuttuu eli sitä ennen ei voi pinkopahvittaa loppuun ja tapetoida. Ja miehen pitää höyrypestä katon toinen puolikas, sekin on vielä tekemättä.

   Poista
 2. Jos ei saarekkeen puolella olisikaan tuoleja, vaan vaikka penkki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää taitaa olla sovittelukysymys. Tietää vasta kun kokeilee.

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!