tiistai 6. elokuuta 2013

Tänään


Olohuoneen ulkoseinässä on puukuitulevy. Seuraava vaihe olisi kolmen seinän pinkopahvitus, paitsi sitä ennen pitää saada tehtyä yksi oviaukko. Seinä on pakko tukea eli on löydettävä kunnon hirret, jotka toimivat pystysuuntaisina pilareina.


Mies hioo betonitasoja. Tässä tasossa näkyy aavistuksenomaisesti raudoituksen ruutukuvio. Taitaa olla se taso, jota erehdyimme vibraamaan hetken raudoitusten ripustusten irroittamisen jälkeen ennen kuin tajuttiin, ettei saa enää vibrata. 


Kylppäristäkin sneek peak. Kaikki on kesken, mutta se etenee. Vähän mietin vaihteeksi onko saumavalkoinen liian valkoinen. Miksi päädyn aina samoihin ongelmiin valkoisteni kanssa?

Nyt pitäisi googlata minkälaisella vaijerilla isot kattovalaisimet kannattaa ripustaa? Ehdotuksia? Pitää tilata lapsen fillariin uusi sisäkumi. Ja varmaan voisin tilata vierashuoneen tapetin.

17 kommenttia:


 1. Nuo laatat on niin ihanat! Vaikka sauma-aine hohtaa kieltämättä nyt aika valkoisena, niin ainahan ne vähän tummuu käytössä, eikö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei saa pestä... Mutta noi on vielä putsaamatta ja sit siihen tulee joku pintakäsittely. Mietin kyllä, että pitäiskö saumata uusiksi...

   Poista
 2. Upea lattia! Saumat varmaan tummuu vaikka yrittäisi kuinka pitää puhtaina. Ainakaan meillä ei ole koskaan valkoiset saumat olleet kauaa valkoisia.

  VastaaPoista
 3. Oho, onpa tossa ekassa kuvassa hämäkinseitti. En huomannut aiemmin.

  VastaaPoista
 4. Samaa aloin laittamaan, että ei varmaan tarvii kauaa huolehtia noiden saumojen valkoisuudesta :D Kyllä kaikki valkoinen mikä lattiassa on, tummuu aika pian! Ja huomio menee kyllä joka tapauksessa ihaniin laattoihin. Hyviä koulunalkuja sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   (Ja minua on opetettu, että keskeneräistä ei saisi arvostella. Saa nähdä koska päästään valmiiksi saakka.)

   Poista
 5. Mielenkiinnolla seuraan betonitasojenne valmistumista. Meilläkin oli puhetta viime syksynä valamisesta, mutta projekti jäi odottamaan "hamaa tulevaisuutta". Ehkä sitten joskus...
  Voi, nuo laatat ovat niiiiiin ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan opittu NIIN paljon. Pitäisi tehdä toiset heti perään...

   Poista
 6. Oletko jo jossain kertonut, mistä nuo laatat ovat peräisin? :)

  VastaaPoista
 7. Meidän putkiremppasetä nauroi räkäisesti kun valittiin vaalea sävy saumoihin ja nipotin kun joku remppamies oli jättänyt saappaankuvansa uuteen pintaan. Totesi että ei säily kuukauttakaan valkeana ja oikeassa oli - valitettavasti. Mä en enää ikinä valitse vaaleaa saumaa mihinkään jos itse pääsen valitsemaan. Hermot menee.

  Valkoinen on kyllä raikas ja freesi, mutta itse kyllä laittaisin uusiksi ja ottaisin värin tuon laatan vaalean mukaan, mietin jopa tuota kuparinruskeaa... (Ehkä mä vaan olen laiska siivoamaan.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on suvilalla valkoinen laatta valkoisella saumalla ja en ole pessyt edes monta kertaa ja se on riittävän siisti.

   Poista
 8. Käytiin eilen Ateneumissa ja siellä oli jollain kerrostasanteella tosi samanlaista laattaa. Sanoinkin Samulille, että tällaisen lattian haluaisin ja nyt sitten tuli tämä kuva vastaan. Hauskaa!

  t. Johanna M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritin olla aika maltillinen ton määrän kanssa. Kovasti tekisi mieli samanlaista mustavalkoista toiseen kylppäriin.

   Noi on Hollannista.

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!