keskiviikko 21. elokuuta 2013

Uunien edustat

Kaikenlaista tässä tuntuu olevan tehtävänä. Öljysin betonitasot vielä kerran. Mies on piikkaillut uunien betonikakkua. Mun pitäisi pestä ja maalata uunit. Kattoa pitäisi höyrypestä.Kun tätä katsoo, tajuaa, että tässä onkin ennen seissyt suorakaiteen muotoinen uuni.


Vanhoissa kuvissa sitten näkeekin minkälaiset uunit ovat olleet. Ovatko nämäkin kadonneet neuvostoliittolaisten ajalla?


Betonikakun alla on vanhoja tiiliä, ajattelimme, että ehkä muuraamme ne uusiksi ja jätetään näkyviin. 


Lattian rakenne näkyy tästä ja seuraavasta kuvasta.Itäpuolen uunin betonikakku oli ohut. Länsipuolella noin 5-6 cm.
8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ne on ihanat. Ja varaa lämpöä pitkään.

   Poista
 2. Ihana lukea teidän kuulumisia ja puuhastelua. Omissa kiireissä yhteydenpito on jäänyt, mutta mielessä olette usein! Tsemppiä remppaprojektiin ja halaukset ihanille murusille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa hauskaa, että laitoit viestin, olet ollut monta päivää mielessä ja olen ajatellut, että pitää kysellä kuulumisia!

   Poista
  2. Tänne kuuluu kiirusta, kuten lapsiperheeseen aina :) Töitä samassa päiväkodissa, mihin teidän lasten huomasta siirryin. Kakkuihin kuluu iso aika omasta vapaa-ajasta. Lapsetkin vaan kasvaa; esikoinen meni neljännelle, keskimmäinen aloitti ekan luokan ja kuopus on eskarissa. Salibandya ja pianoa lapset harrastaa, mä löysin itselleni unelmieni miehen; 5 rakkauden täyteistä kuuta takana. Käväisin juuri Kauklahdessa ja muistotulva oli kaunis. Niin on ikävä teitä ja teidän ihanaa jälkikasvua <3

   Poista
  3. Ihanaa rakkautta! Ja kurkkasin sun blogista upeita kakkuja! Olet kyllä omaa luokkaasi.

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!