perjantai 13. syyskuuta 2013

Kokonaan harmaa

Keittiö-olohuoneen lattia on kokonaan harmaa. Se vaatii kuitenkin vielä toisen harmaan maalikerroksen ja olen ollut iltaisin niin väsynyt, etten ole jaksanut maalata. Ajattelin vetäistä toisen kerroksen nyt aamulla, mutta iltamaalaus on vaan niin paljon kätevämpää lapsiperheessä. Ei tarvitse vahtia ja varoitella.

Sen sijaan olen käyttänyt aamupäivän vimmaiseen pyykkien pesuun, ripustamiseen ja lajitteluun ja käynyt läpi kaikkien lasten kaapit ja tyhjentänyt pienet vaatteet pois ja sortsit talvisäilöön.


Tässä ei juuri erota paikattua ja alkuperäistä lattiaa. Ovet pitänee vielä pestä.


Keittiön välitila on kaakeloitu, lattian keittiönpuoleinen pää on maalattu kahdesti. Saareke on kutakuinkin loppusijoituspaikassaan (nyt saarekkeen ja varsinaisen keittiön väli on 95 cm). Kunhan saadaan sähköt ja tapetit, päästään testaamaan mahtuuko ruokapöytä fiksusti vai ei. Rohkenen väittää, että lattia on nyt harmaana kaunis, eikä luonnottoman valkoinen, kuten se ensin oli. Tässä kuvassa sitä voisi jopa luulla valkoiseksi. Se on kuitenkin vaalea.

Alkaa olla loppukiri vuorossa tässä rempassa. Onneksi. Laskeskelin, että me ollaan rempattu (kunhan keittiö ja vierashuone kylppäreineen ovat valmiita) noin kolmannes talon sisäpuolesta. Ne isoimmat kulut ovat vasta edessä eli puutarha, lämmitysjärjestelmä pattereineen ja ulkomaalaus. Huoneista kylppäri tulee olemaan aika kallis, muut sitten voi tehdä suht pienellä budjetilla.

Tilasin melkein kaikki hanat tällä viikolla. Valitsin Orasta ja sain tingittyä omasta mielestäni hyvät hinnat.

Täällä kotona haisee kuollut hiiri. YÄK. En taaskaan tiedä missä se on, jännittävää sinänsä, että menevät aina kuolemaan samaan paikkaan.

12 kommenttia:

 1. Tosi hyvänvärinen lattia, ja kiva nähdä teidän keittiötä... tulee varmasti hieno!

  Olisi mukava tavata ihan oikeastikin, nyt kun meillä on sama henkilö töissäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen perjantait kotona, täällä voi poiketa vaikka nyt. Tai kuikuilet lenkkeillessäs näkyykö elämää, kyllä meillä voi poiketa ilman kalenteria. Tervetuloa!

   Poista
  2. Oot tainnut tunnistaa mut, mulla on itselläni niin huono ihmisten tunnistustaito, että en osaa yhdistää kuvaa ja ihmistä :D Tänään en valitettavasti ehdi käymään, mutta joku päivä kyllä varmasti.

   Poista
  3. Mä veikkaan, että ollaan tavattu, mutten osaa yhdistää.

   Poista
  4. Ajattelin, että tiesit mut koska tosiaan aina lenkkeilen teidän ohi ja katse jotenkin väkisin eksyy sinne teidän pihapiiriin :)

   Poista
  5. Samaa tekee varsin monet paikalliset...

   Poista
 2. Oi miten ihanalta näyttää! Ja kyllä tuo lattia on ihana, ja harmaalta näyttää eikä valkoiselta (positiivista siis...).

  Meillä on täällä kotona tehty keittiö pieneen tilaan, ja saarekkeen ja keittiöosan väli 78 cm. Toimii. Tosin kahden ihmisen kokatessa hieman ahdas. Mutta siis 95 cm on ihan reilu väli. =)

  Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kiva nähdä kokonaiskuvaa keittiöstä. Tykkään.

  VastaaPoista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!