torstai 10. lokakuuta 2013

Keltaista ja listoja


Kuva ei ihan vastaa todellisuutta, vaikka kokeilin useammalla eri säädöllä. Vekkulilla tavalla maisema ja tapetti muistuttavat toisiaan. Listat puuttuvat yhä ja kaakelin saumat.


Mies mittaa listoja ja sovittelee niitä paikoilleen. Uudet ovat prikulleen samanlaiset kuin vanhat.


Jalkalista.


Ikkunassa on vanhat listat maalattuina, nyt ikkuna itse näyttää nuhruiselta. Pitää vielä maalata ruuvit piiloon.


Ikkunalista ja tapetti.

Meille meinasi vähän tulla sähkömieskriisi, kun oma on hommissa toisaalla. Mutta taidettiin löytää nyt hyvä korvike. Keittiö pitäisi puristaa valmiiksi noin 10 päivässä. Kiire?

PS Blogi taisi nousta keskusteluun yhdessä FB-ryhmässä ja Pihalla-kirjoitusta on käyty lukemassa pitkälti yli 300 kertaa, yleensä lukukertoja on sadan molemmin puolin. Tiedän, että täällä käy paljon sellaisia lukijoita, jotka eivät koskaan kommentoi mitään. KOMMENTOIKAA TÄNÄÄN, jättäkää viesti ja kertokaa miksi käytte, mistä voisin kirjoittaa enemmän ja mistä vähemmän? Olisi kiva tietää ketkä täällä oikeasti käyvät ihan säännöllisesti! Ja klikatkaa itsenne lukijoiksi! Kiitos.

68 kommenttia:

 1. Nuo tapetit ovat kyllä kauniita...molemmat!
  Keltainen maisema on täälläkin tuossa ikkunantakana...vanha suuri vaahtera siinä tiputtelee lehtiään...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. On huoneen valmistuminen niin lähellä, mutta niin kaukana.

   Poista
 2. Ihania tapetteja teillä! Eka kuva tosiaan ihan mahtava! :)

  Oliskin muuten aika hauska, kun jokainen kävijä laittais yhteen kirjotukseen jonkun pienen kommentin. Tilastoista näkee että väkeä käy, mutta valitettavan harvoin vierailija jättää itestään kirjallista jälkeä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi tosi kiva, että jokainen kävijä kommentoisi. Mutta itsekin huomaan, etten sano mitään, kun viidenteen blogiin peräkkäin haluaisi sanoa vain kiva tai ihana. Useinmiten se on vieläpä ihan totta. Mutta jotenkin sitä haluaisi kommentoida vähän enemmän keskustelevaan sävyyn, mutta aina ei vaan jaksa.

   Kiitos tapettikehuista. Ja tapetin ja maiseman yhteensopivuus on varsin väliaikainen ilmiö.

   Poista
 3. Hienot listat!

  Pienessä Pömpelissäkin kävi tässä joku päivä 399 kävijää, ja kävijätiedoista näkyi, että olivat ihan oikeita suomalaisia ihmisiä, eikä mitään Amerikan robotteja. Kuitenkin kommentteja tuli ihan saman verran kuin ennenkin ja samoilta rakkailta lukijoilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos listakehuista. Uskallan nyt kyllä suositella Enäjärven sahaa. Meillä on nyt kaikki jalkalistat ja ovien ja ikkunoiden vuorilaudat (jos tilattu määrä riittää). Kattolistat mietityttää vielä.

   Kuule, oven kohdalla, tuleeko oven vuorilaudat lattiaan saakka ja sitten jalkalista alkaa vuorilaudan jälkeen? Vai tuleeko jalkalista oviaukkoon saakka ja vuorilauta alkaa yläpuolelta? Kumpikaan ei näytä oikealta ja täällä ei ole oikein mitään ovien vuorilautoja olemassa. Yksissä ovissa on jalkalista korkeampi paksu aloituslista, suunnilleen neliön muotoinen, se ei ole jalkalistaa eikä vuorilautaa.

   Poista
  2. Mun käsittääkseni ovien listat tulevat lattiaan asti ja jalkalistat alkavat ovilistasta. Vanhemmissa ja prameammissa (?) taloissa käytettiin mainitsemaasi palikkaa ryhdistämässä oviaukkoa. Se on kuulemma myös siistein tapa oviaukkojen listoitukseen. Fiilistelin meidän rintamamiestaloon tuollaista, mutta se näytti naurettavalta meidän matalissa huoneissa, joten päädyttiin normaaleihin listoihin. Voisin kuvitella, että listojen yhdistämispalikat voisivat sopia teille. Helsingin erikoishöyläämöstä löytyi useampaakin palikkamallia erilaisilla koristeurilla ja sieltä sai mallipaloja mukaan. Muutenkin suosittelen tuota paikka laadun ja palvelun vuoksi.

   Poista
  3. Näin mekin ajateltiin, etä oven vuorilauta tulee lattiaan saakka, mutta mitä enemmän soviteltiin puolin ja toisin, kumpikin vaihtoehto näytti väärältä. Meillä on ne palikat kahteen parioveen. Muihin pitäisi teettää, jos sellaiset haluaisi.

   Meillä on yhdet listat Helsingin erikoishöyläämöstä, mutta nyt tilattiin kaikki loput Enäjärven sahalta. Laatu tosi hyvää, palvelu erinomaista (setä kävi meillä katsomassa vielä henkilökohtaisesti minne listat tulevat ja teki rakentavia ehdotuksia) ja hinnat maltilliset.

   Poista
 4. Ihanaa keltaisuutta! Teille tulee kyllä kaunis koti!

  Minähän täällä käyn kurkkimassa, ja aika usein taidan jättää kommentinkin, vaikka en olekaan kirjautunut lukijaksi. En ole jostain syystä kirjautunut minnekään lukijaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä olen innoissani musta-keltaisesta, olen molemmista tykännyt aina. Yritän kuitenkin varoa niiden määrää, kun pelkään, että on kyseessä muotijuttu. Kun nyt vaan saisi jotain valmista!

   Ja mun mielessä sä olet yksi vakkareista.

   Poista
 5. Minä täällä Katja. Vakikävijä ja laiska kommentoija :)) en osaa sanoa yhtä aihetta yli muiden, kaikki kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vakikävijänä sinua pidänkin. Kiitos siitä!

   Poista
 6. Te kaikki tähän mennessä kuulutte mun mielessä vakkarilukijoihin. Välillä törmään siihen, että joku lasten päiväkotikaverien vanhempi lukee tätä blogia. Tällä viikolla myös valkeni, että seuraan yhden kaverinkaverin blogia tietämättä tai ehkä muistamatta kenen se on.

  VastaaPoista
 7. Täällä yksi vakkarilukija hihkaisee, että taas on käyty. Ihailen teidän tehokkuutta ja persoonallista sisustusta. Toivottavasti löysitte hyvän sähkärin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä! Vähän toki jännittää.

   Poista
 8. Minä käyn! joka tekstin luen, lähinnä tunnelmoin ja seuraan kuulumisianne. En kaipaa mitään lisää tai vähemmän, mukavaa olla mukana remontin etenemisessä ja perheen hetkissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun käyt! Tuttujen käymisestä tiedän välillä vähemmän kuin bloggaajien. Bloggaajat taitavat olla tottuneempia jättämään merkkiä. Meidän pitää treffata joskus lähitulevaisuudessa, kunhan nuhaneniä on nolla. Haluaisin myös nähdä teidän kodin valmiina! Se on niin hieno!

   Poista
 9. Minäkin luen säännöllisesti. Teidän koti on ihana!
  Aina välillä mietitään teillä poikkeamista....

  "Liina"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän pitää tulla! Täällä me ollaan, kotosalla tosi paljon. Teidän lapset on varmaan jo hirmu isoja!

   Poista
 10. Moi! Minäkin luen. Projektianne on ihana seurata, olen heikkona vanhoihin taloihin. Toivottavasti joskus sellaisen itsekin saan. Minulla on vasta unelma vanhasta talosta, siksi usein jää kommentointikin, kun varsinaista tietoa ei minulla ole. Fiilistelen vain hengessä mukana. :)

  Eka kuva on lumoava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mehän ihan vakavissamme oltiin ajatellut, että kotikodin pitää olla uusi, kun suvila on vanha ja rempattava, mutta emme vaan kyenneet pitämään näppejämme irti vanhoista taloista. Ja täällä tuntuu, että olemme tulleet KOTIIN.

   Kiitos ekan kuvan kehuista. Se on hienoin taulu, joka voi olla.

   Poista
 11. Hei! Täällä yksi vannoutunut lukija. Minusta on ihana lukea blogeja joissa kunnostetaan vanhoja rakennuksia. Lähes päivittäin käyn tarkastamassa onko uusia postauksia tullut :) Miekin vain ihailen kaikkea mitä olette saaneet aikaiseksi, enkä osaa ikinä kommentoida mitään :)

  VastaaPoista
 12. Mulla tulee kans luettua. Ihana blogi. Fiilistelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tervetuloa fiilistelemään! Välillä kyllä itsestä tuntuu, että on pelkkää remppaa ja kaaosta.

   Poista
 13. Hei! Täällä yksi uusi lukija! Rakastan vanhoja taloja, esineitä, tunnelmaa, kodikkuutta ja niitä tästä blogista löytyy :) itsellä olisi haaveissa myös vanha talo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Vanhat talot ovat ihania. Tosin juuri juttelin yhden miehen kanssa, joka oli ostanut kauniin vanhan talon, jota edellinen asukas oli "korjannut" kolme vuotta. Sanoi repineensä kymppitonnien arvosta gyprocia, lasivillaa, muovia jne. Yritän siis sanoa, että aina kannattaa ennemmin hommata todella rähjäinen vanha talo, johon ei ole koskettu, eikä sellainen, joka on "remontoitu", ellei tiedä mitä sille on oikeasti tehty.

   Poista
 14. Seuraan blogiasi säännöllisesti. Teidän koti on just minun makuun :)
  -Pauliina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Teitä on tässä listassa jo nyt muutamia, keiden en ole tiennyt käyvän täällä. Kiva, että jätit merkin.

   Ihan kaikille: Oisi kivaa kuulla toiveita mistä asioista voisin kirjoittaa enemmän! Tai vähemmän.

   Poista
 15. Upea koti teillä! Käyn lukemassa mielenkiintoisten aiheiden vuoksi, varsinkin keittiö ja kylpyhuone kiinnostavat. Ihana löytö oli myös tuo pihan mukulakiveys! Meidän perheellä 1905 rakennettu iso puutalo Raumalla, joten blogisi on siinäkin mielessä kiinnostava. Talon historia ja lämmitysasiat ovat asioita joista mielelläni lukisin enemmänkin. Ehdottomasti yksi parhaista tämän tyyppisistä blogeista.

  Niina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina. Meillä lämmitysasiat taitavat seistä kevääseen, kun ei osata päättää. Ja remonttirahaa ei ole loputtomasti.

   Mukulakivi liikuttaa minua joka kerran kun sitä katson. Kunhan kevät koittaa, sitä pitää korjailla ja säätää.

   Kiva, että käyt täällä!

   Poista
  2. Meillä on nyt pari talvea menty pelkällä puulämmityksellä, kai tähän jo pikkuhiljaa tottuukin. Sähkölämmitys voi käydä vähän tyyriiksi, onneksi on uuneja mitä lämmittää :)

   Mukulakiveys sai minutkin halajamaan jotain luonnollisempaa terassinpohjaa pihalle, meillä piha kokenut aika muutoksia vuosien varrella ja oikeastaan varmaan mitään alkuperäistä ei ole säilynyt. Harmi!

   Niina


   Poista
  3. Mukulakiveys oli ihana yllätys! Mä tykkään myös sammalesta ja sitähän löytyy.

   Puulämmityksellä mennään.

   Poista
 16. Minä täällä :). Käyn säännöllisesti ja usein lukemassa, ihastelemassa ja tunnelmoimassa mutta olen huono kommentoimaan muuta kuin just sitä onpa ihana -osastoa. Ja kännykällä ja iPadilla on ollut ongelmana se, ettei kommentointi onnistu, mutta se näyttää nyt päivitysten jälkeen korjaantuneen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnistan myös nimimerkistä! Ja arvelin, että käyt. Kiva kun jätit viestin!

   Poista
 17. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 18. Moi! Välillä olen kommentoinutkin, en kyllä kovin usein. Käyn lähes päivittäin lukemassa, ja pidän blogistasi, koska minua kiinnostavat vanhat talot ja niiden kunnostaminen. Kuvasi ovat hienoja ja pidän myös teksteistä :)

  t. Undine

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinunkin nimesi on tuttu. Kivaa, että käyt ja jätät viestiä!

   Poista
 19. Heippa. Minä käyn lähes päivittäin katselemassa josko jotain uutta olisi ilmestynyt. Seuraan blogia lähinnä sen takia, että vanhoissa taloissa vaan on se jokin, mikä viehättää. Remppaamista ja ihanan värikkäitä tapetti-/sisustusratkaisuja on mukava katsella ja ihastella sekä ehkäpä poimia ne omaa silmää miellyttävät jutut tulevaisuuden varalle. Ja tietenkin toiveissa häämöttäisi se oma vanha rempattava talo. :) Mitään erikoisia toiveita blogin sisällöstä ei ole, luen kaiken mitä vastaan tulee.

  t. Tiia (pitää selvittää onko minulla tiliä millä kirjautua lukijaksi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Välillä huomaan, että kun remppa seisoo, ei ole asiaa. Kiva, että jaksat käydä kurkkimassa.

   Poista
 20. Minäkin täältä ilmoittaudun :) Mukava seurata vanhan talon elämää ja remonttia yleensäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa. Kävin vastakurkkauksella, enkä ole muistaakseni käynyt sun blogissa ennen! Jos et olisi kommentoinut, en olisi löytänyt sinne! Kiva kun käyt täällä!

   Poista
  2. Kiva kun kävit meillä! :) Oon ollut aika vaisu kommentoija, pitäisi varmaan harrastaa sitä enemmän.. Kiitos, täällä on mukava vierailla :)

   Poista
 21. Hei, minä käyn ihastelemassa teidän ahkeruutta :) Meillä vaan visioidaan, mutta siihen se jää, kun kumpainenkin on aivan tunari tee-se-itse-hommissa... Ihanaa lukea blogia, jonka perusteella toiset pistävät tuulemaan! (Ja on teillä myös kaunis, tunnelmallinen talo - se minut ensimmäisen kerran sai näille sivuille pysähtymään.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Voin kertoa, että me ollaan opittu nyt puolessstoista vuodessa mahdottoman paljon. Nyt suhtaudutaan melkein kaikkeen, että sitä voi ainakin koettaa tehdä itse. Ei ikinä uskottu itse pinkopahvittavamme ja tapetoivamme 4,2 m korkeaa huonetta!

   Poista
 22. Hei! Luen tätä ihanaa blogia säännöllisesti, mutta olen vaan huono kommentoimaan mitään. Lähes kaikki muut seuraamani blogit ovat pelkkään sisustukseen liittyviä, mutta tähän teidän remppa-projektiin olen jäänyt täysin koukkuun :). Tykkään myös blogin tyylistä ja kuvat ovat aitoja muokkaamattomia. Todella mielenkiintoinen ja ihana blogi :).

  Ja mä en osaa klikata itseäni lukijaksi :D pitääkö mun kirjautua johonkin vai... ?

  -Johanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Mä haluaisin ottaa vielä kauniimpia kuvia, mutta toisaalta haluan myös dokumentoida edistystä näissä projekteissa.

   Mä luulen, että pitää olla google+ -tunnarit tai blogger-tli, että voi liittyä lukijaksi. Ehkä.

   Poista
 23. Hei!
  Minä käyn lukemassa aika usein. Vaikka minulla ei ole vastaavaa projektia , ei edes tulossakaan niin minua kiinnostaa vanhat rakennukset ja niiden kunnostus. Seurailen myös muiden vastaavia blogeja ja nostan teille kaikille hattua, kun palastatte näitä ihania rakennuksia. Blogisi on mielenkiintoinen ja hieno!

  -sanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, että jätit viestin! Ja kiitos positiivisesta palautteesta.

   Poista
 24. Hei. Remotoimme vanhaa taloa (työmiesten voimin tosin) ja kaikki vastaavat projektit kiinnostaa. Olen ollut aikeissa aloittaa oman blogin, mutta tuntuu etten ehtisi sitä päivittää niin, että pysyisi mielenkiintoisena, joten muiden blogien lukeminen saa toistaiseksi riittää. Haen blogeista kokemuksia ja tietoa työtavoista ja materiaaleista, kuten pinkopahvittaminen.
  Nyt erityisesti kiinnostaa uunit ja hormit. Onko ne olleet teillä kunnossa ja kuinka ne on tutkittu? Meillä on uunit käyttökiellossa huolimatta siitä, että mitään vikaa ei ainakaan silmämääräisesti tunnu olevan ja epäilenkin, että kiellon laittanut tarkastaja olisi vain halunnut omalle firmalleen töitä.
  Kiva blogi sinulla.

  Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kävi paikallinen piirinuohooja katsomassa uunit ja hormit kun oltiin ostettu talo. Pönttöuuneja on yhdeksän ja lisäksi nykyisen keittiön puuliesi. Muutamassa piipussa oli naakan pesä, yksi uuni oli liian lähellä puista komeroa, joten ne olivat käyttökiellossa, kunnes riskitekijät poistettiin. Nuohooja laittoi piippujen suulle naakkaverkot, mutta nyt on taas osa niistä poissa, veikkaan. Naakat ovat melkoisia epeleitä.

   Anna, olisi kyllä kiva kuulla teidänkin projekteista. Vaikka seuraankin aika monta vanhan talon remppablogia, kaipaisin silti vielä laajempaa vertaisryhmää. Kaikista oppii jotain uutta. Ihmisillä on myös niin monenlaisia ajatuksia korjaamisesta. Osa tekee mitä mieli tekee, eikä paneudu materiaalivalintoihin muun kuin hinnan tai estetiikan kautta. Osa taas jyystää todella pieteetillä, suorastaan restauroivat ja konservoivat. Me ollaan varmaan siinä välimaastossa, ehkä himpan enemmän museoivaan suuntaan.

   Kiva, että käyt täällä!

   Poista
 25. Heippa! Mäkin seuraan säännöllisesti Feedlyn kautta, vaikka kuulin jostain, että sitä kautta lukeminen ei lisää blogin sivulatauksia eikä näy blogin pitäjälle. Mutta en ole löytänyt muuta yhtä näppärää tapaa lukea blogeja iPadin kanssa, joten näillä mennään.

  Tykkään seurata vanhojen talojen remppaprojekteja, ja varsinkin sellaisten kuin teidän, koska korjaatte vanhaa kunnioittaen. Niitä muovilla ja gyprocilla "remontoituja" kun näkee ihan liikaa, ja suurin osa on täysin samanlaisia keskenään, tuntuu kuin katselisi rautakaupan mainoksia... Koitan kommentoida aina välillä kun on jotain erityisen kiinnostavaa, mutta tunnustan että usein tulee vaan innostuttua täällä ruuduntakana ja hehkutettua omalle miehelle, kuinka hienoja ja jänniä juttuja olette tehneet :) Hänkin kyllä mielenkiinnolla katselee, kun näytän juttuja, vaikkei itse blogeja muuten lueskele.

  Oma blogi on jäänyt vähän taka-alalle erinäisten takaiskujen vuoksi, mutta toivon jaksavani sitä aina välillä päivittää, ja vielä innokkaammin ehkä sitten kun saamme aloitettua oman rintamamiestaloremppamme :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan Kesänaapuri. Sinunkin nimimerkkisi kuuluu ehdottomasti tuttujen joukkoon. Kävin äsken vielä kurkkimassa blogiasi, vaikka olen siellä joskus ennenkin pyörähtänyt. Kiva, että käyt täällä!

   Poista
 26. Täällä vakkarilukija.
  Mielenkiinnolla seuraan brojektianne ja ihailen kärsivällisyyttänne.
  Haluisin itse asua vanhassa talossa, missä nurkat on vinossa ja lattia narisee...


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa Soili, että käyt! Ja onneksi mun kärsimättömyyteni ei välity ulospäin!

   Poista
 27. Minäkin voisin ihan virallisesti ilmoittautua, koska kuten Kesänaapurikin, suurin osa käynneistäni tapahtuu Feedlyn lukijan kautta tabletilta ja siksi eivät varmasti näy tilastoissasi. Samasta syystä tulen aina kerralla kommentoimaan useampaan postiin, kun koneella käyn läpi luettuja blogeja. Oikeasti luen Feedlya joka päivä, vaikken sitä kautta kommentoikaan.

  En tiedä (eli muista), olenko omaa tilannetta avannut täällä sen enempää, mutta meillä on hyvin pieni kesäkotiprojekti noin 1920-luvun talossa, jota on tarkoitus vanhaa suosien kunnostaa ajan saatossa pääosin 1960-luvun väreistä vanhaan aikaan päin. Luen siis sillä silmällä montaakin vanhaa taloa koskevaa blogia. Omassani en ole tätä asiaa vielä sivunnut, mutta varmasti tulevaisuudessa sitten enemmän sitäkin. Toivoisin vähän samanlaista otetta itsellekin kuin teillä on, että kirjaisin tarkasti kaikkien nurkkien muutoksia - sitten joskus. Monimutkaisista omistuskuvioista johtuen en vielä ole siihen ryhtynyt. Katsotaan, täytänkö sillä ei-niin anonyymia omaa blogia vai teenkö tönölle omansa, aika näyttää...

  ~ Piia Anneli / annelivia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan jo remppablogia.

   Minulle tämä asioiden kirjaaminen on tärkeää, juuri siksi, että itse muistan. Asiat katoavat mielestä kovin nopeasti.

   Poista
  2. Ihan samasta syystä haluan itsekin päästä kirjaamaan muutoksia, joita varmasti tulee tehtyä. Ihan pienesti on jo tehtykin, ja aineistot on tulevan varalle jo olemassa. Seuraan tätä aina mielenkiinnolla, kiva kun jaat kaiken meidänkin kanssamme.

   Poista
  3. Välillä tuntuu hassulta jakaa, kun tosiaan kävijöitä on välillä paljon ja kommentoijia vähän. Olenkin itse opetellut jättämään kommentteja muiden blogeihin.

   Poista
 28. Hip hei!
  Ilmoittaudun vähän jälkijunassa, koska näin tämän kirjoituksen vasta tänään. Aloitin blogisi lukemisen(alusta asti), taisi olla tiistai 29.10. Mielenkiintoinen blogi sinulla on ja tämän seurassa olen viihtynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Kiva kun olet täällä ja melkoisen urakan olet tehnyt kahlaamalla kaiken läpi!

   Poista
 29. No ilmottaudutaan sitten ku kerta noin ihanat lattialistat näytit! Oon nyt kahlannu ehkä neljä kokonaista päivää alusta asti tätä blogia ja oon ihan koukussa! Kiitti siis siitä. En muista enää kuinka tänne eksyin, aluksi vaan ihastelin ja kaipailin ittellekin "aitoa" taloa, parin päivän jälkeen tuli realiteetti, ett en yksinkertaisesti osais selvitä noista "lämmintä vettä ei tuu"- tai "kuollut hiiri on jossain"-tilanteista.
  Eli Kiitos kun näytätte yksityiskohtaisesti väliseinän rakennustekniikkaa ja tuollaisia ihania koristeellisia yksityiskohtia.
  Nyt sykkii sydän taas rempata oma kerrostalo ihan uusiksi kun on just inhottavat laminaatit ja surkeet kyprokkiseinät hajoo käsiin ku kiukutteleva eskarilainen paukuttaa ovia. Saiskohan puutalon tunnelmaa tuotua kerrostaloon...
  Ja aaaaaaaaaaahh tota teidän pihaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kun olet löytänyt tänne! Ja varsinainen urakka sulla on menossa!

   Kiitos kaikista kohteliaisuuksista!

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!