torstai 28. marraskuuta 2013

Kylläpä pitää kiirettä

On ollut kiirus. Remonttirintamalla ei olla ehditty tehdä kerrassaan mitään. Tässä varmaan vietetään sitä kolmen viikon taukoa ennen taas jotain kliimaksia. Meillä on miehen kanssa ollut molemmilla iltamenoja vuoropäivinä. Huomenna minulla on asioidenhoitamispäivä. Koululla on myyjäiset lauantaina.

Minulla alkaa taas tulla saunahinku, niin kuin aina tähän aikaan vuodesta. Olisi ihanaa tekaista se sauna nyt. Mutta ei se taida olla niin helppoa. Se vaatii vesijohdon ja viemärin. Rikkinäinen pönttöuuni pitää purkaa. Meidän remppavarusteita pitäisi uudelleensijoittaa, koska niitä on varastoituna piharakennuksen (tulevan) saunanpuoleiseen päähän. Ja ihan oikeasti meidän on pakko ensin hoitaa se mätänevälattiainen entinen keittiö, kylpyhuone, lämmitysjärjestelmä ja kaikkea muuta pientä… Mutta sauna vaan olisi NIIIIN ihana lämmittelypaikka näin kylmään vuoden aikaan.


Voin kertoa, että kaksi uunia jaksaa myös ilahduttaa meitä (tiskikoneen  lisäksi). Ajatelkaa, jouluna kinkku voi olla toisessa uunissa ja laatikot toisessa. Tai jonkun synttärinä suolaiset leivonnaiset toisessa, makeat toisessa. Tai kuinka kuusihenkinen perhe saa kuusi pitsaa pöytään yhtä aikaa!


Hopeasepänkaappi on nyt ruoka-, astia- ja keittokirjakaappi.


Orvokkipurnukat ilahduttavat myös.


Kadunnimikylttikin sai paikan. Tästä myös näkee, ettei meidän työnjälki ole niin nokonnuukaa.


En nyt jotenkin pääse joulufiilikseen, mutta kulkunen roikkuu ovessa. Ja ovi on kuvasta päätellen jäänyt pesemättä.


Mattoa rakastan myös ihan joka päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!