torstai 2. tammikuuta 2014

Uuden vuoden ensimmäinen make over

Uuden vuoden ensimmäinen aamu meni lastenhuoneen uudelleenjärjestelyssä. Olimme vähän niin kuin unohtaneet sinne vierassängyn ja päätimme kantaa sen pois. Samaan syssyyn teimme neitihenkilölle (ja toki muillekin lapsille) leikkinurkkauksen. Leikkikeittiö sai aiempaa paremman paikan ja nukkevauvat vierekkäin. Lisäksi toimme varastosta pikkupöydän, joka on neitihenkilölle juuri nyt ihan passeli. Huone on taas kuin uusi (jos ei erehdy katselemaan seinien likaisia lastulevyjä ja ikivanhaa muovimattoa). Mietin hetken, että olisinko suhauttanut jonkin tapetin nurkkaukseen, mutten raaskinut tuhlata. Huone rempataan ehkä kesällä. Tai seuraavana. Sitten ihan kunnolla.10 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun on kunnolla tilaa leikkiä! Mielikuvitus vain lentoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Ja lisäksi lapset pitävät itse huoneen siistinä, kun siellä on kunnon järjestys.

   Poista
 2. Meilläkin pari päivää rysteerattu poikain huoneita.. pyöriipyörii ja kyllä ne mööbelit viimein löytää parhaat paikkansa :) Samalla tulee imuroitua kaikki nurkat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuten me siivotaan aika vähän näitä remppaamattomia huoneita. Nyt tuli käytyä nurkatkin läpi.

   Poista
 3. Onpas ihanasti tilaa leikkiä! Me taidetaan elää kuin sillit purkissa, heh :) tuolla minäkin tahtoisin leikkiä. Upea tuo Vilacin Station. Ja tuo puinen tuoli - herkku! Ihastelin sitä jo jossain sun fb kuvassa kun tyttö istui siinä. Mukavia leikkihetkiä koko porukalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tuoli on oikeasti jo yli 100 v. On tullut minun varavanhemmiltani meille. Se on kaunis. Ja neitihenkilö kasvaa sittä kohta ulos.

   Poista
 4. Minä ihastelen tuota punasta kaappia, nyt pittää oikeesti alkaa ettiin kunnon kirppiksiä Espoosta ku tosiaan vieressä ei oo ku Ikea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaappi (kuten aika monta muutakin tavaraa) on Ruukki-kirppikseltä Billnäsistä Karjaalta. Ja käythän Espoossa kierrätyskeskuksessa. Mä en ole käynyt siellä muuton jälkeen. Mutta ennen kävin usein. Mitä useammin siellä käy, sitä paremmin löytää kaikkea kivaa!

   Poista
 5. Joo se oli paras, Mun ihana kahviastiasto on sieltä. Ne muutti tohon lähemmäs vasta, mutta sillon ainaki oli vaikee löytää mitään siinä hallissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäisi käydä pitkästä aikaa. Perhe välillä väsyy, kun käydään vaikka Turussa, niin mun pitää ekana päästä Ekotorille...

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!