sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Eteissuunnitelmia

Eilen pyörittelin puutarha-asioiden lisäksi eteistä (ja vähän makkaria, pikkuvessaa ja lasten olkkariakin, jotka kaikki ovat samassa osassa taloa). Puhuttiin miehen kanssa asioiden tekemisjärjestystä, että ollaan samoilla linjoilla.

Mittailin eteistä ja piirtelin hätäisen mittakaavattoman luonnoksen.Eteisen nykytila näkyy täällä.


Kävin äsken ulkona pihavarastossa. Kevätkukat puskevat maasta!


Ruoho on vihreää.


Mansikanlehdet ovat vihreitä ja uima-allas täyttyy...
Meillä olisi kolme ylimääräistä tällaista allasta. Kiinnostaako jotakuta? Rahaa niistä haluaisin noin 20 euroa/kpl tai voin harkita jotain vaihdantataloutta.


Sinikantinen pönttö on lähdössä kiertoon, ihan ilmaiseksi. (Kunnosta en lupaa mitään, mutta se on ollut kyllä meillä käytössä.) Toinen pönttö saattaa lähteä kiertoon, ellei piheinä kuitenkin hyödynnetä sitä täällä kodissa.

Mulla on nyt tavarat kiertoon -aika. Viimeiset lastenvaunut lähtivät tällä viikolla. Lasten vaatteita olen laittanut huutikseen ja FB-kirppiksille. Tänään lähti yksi kaappi.2 kommenttia:

  1. Jos laitat kiertoon huonekaluja, niin ilmoittele. Tajusin, että talo tulee olemaan aika tyhjä ellen hanki sinne täydenystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tiedä lähteekö meiltä kiertoon mitään sellaista, mitä sä oikeasti haluaisit. Nyt lähti yksi 80-luvun mäntyvitriinikaappi varastosta tuunattavaksi.

      Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!