maanantai 10. helmikuuta 2014

Ideoita portaisiin

Meillä on vain vintinportaat eivätkä ne ole kovin aktiivisessa käytössä tai näkösällä. Keräsin silti ihania ideoita portaikkoihin. Pinterestistä nämäkin.

Minä aina haaveilin, että jos joskus rakennetaan itse, tehdään sellainen talo, jonka keskipisteenä on aika leveä portaikko, niin että vieraat ja asukkaat päätyvät istuskelemaan portailla ja seurustelemaan. No, tässä kodissa sitä ei ole.8 kommenttia:

 1. Meilläkin tarvitsisi keksiä yläkertaan vieviin portaisiin jotain. Ne on ihan lattialankuista tehdyt ja tosi "kivasti" päällystetty muovimatolla. Syynsä siihen tietysti on, kun kellarin portaat menee samassa kohtaa alla, ja sieltä tulisi kylmempää ilmaa portaiden läpi. Jotain fiksua pitäisi keksiä, kun alkuperäiset lankkuportaat on kivan näköiset, mutta lämpöä ei edelleenkään haluaisi hukata... Noi sun löytämät maalaukset on kyllä hienoja, täytyy pistää pohdintaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kun vaan olisi paikka, missä hyödyntää näitä ideoita.

   Poista
 2. Portaikko oli minun kotihaavelistani tärkeimpiä kohtia. Se jäi puuttumaan, kun koti löytyi. Olisi ihanaa maalata joka porras eriväriseksi, kuin sateenkaari. Kiivetä sateenkaarta pitkin taivaisiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väriä mäkin kaipaan, vaan ei ihan sateenkaarta.

   Poista
 3. Olipas kivoja ideoita! Meiltä ei portaita löydy, mutta tulivat kyllä juuri haavelistalle:)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Mun mielessä kaikissa on kyllä jotain erityistä!

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!