sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Lattiajuttuja osa 3

Muistatte varmaan, että tämän vanhan keittiön loppuaikoina sanoin, että kun tiskaa, tuntuu, että lattiassa on päivä päivältä pehmeämmät jalanjäljet, jonne jalat uppoavat. Nyt paljastettiin lastulevy siltä kohtaa. Siellä näkyy, kuinka vesi on kulkenut. Keittiön altaan vesipisteellä on sekä vanhat vesijohdot kylpyhuoneesta keittiöön (lattian alla) ja uudet (kulkevat lasten olkkarissa ihan näkösällä). Keittiöstä vesijohto jatkuu vielä pikkuvessaan. Lattian alla. Mies sanoo, että vesijohdossa on käytetty vääränlaisia liittimiä ja se on  saattanut aiheuttaa tihkumisen. Veikkaanpa, että pikkuvessassa on sama juttu ja siksi siellä kasvaa välillä se sieni.

Tavallaan vesivahinko (nyt lastulevyn päällä) näyttää pienemmältä kuin pelkäsin. No vielä katsotaan laudat, purut ja alapohja.

Seurailen muuten blogin lukijamäärää, siis niitä jotka ovat klikanneet lukevansa. Kirja-arvostelun kohdalla lähti yksi. Nyt kun kuvissa on pelkkää lattiaa, lähti yksi. Ei ole 200 lukijan haamuraja (ja lupailemani arvonta) lähellä kovin pian. Mutta luulen, että osa oli niitä Ikea Bråkigin mukana tulleita. Silloin blogissa oli varsinainen ryntäys ja kuukausittainen lukijamäärä kasvoi reilusti.

8 kommenttia:

 1. Peukutus sille, että vesivahinko vaikuttaa pienemmältä mitä se olisi voinut olla.
  Lukija-gadget ei toimi mulla ollenkaan, joku bloggerin nyrjähdys :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, luulen, että purut menee silti vaihtoon. Kun niissä voi olla ties mitä itiöitä.

   Joo, en mä tosta lukija gadgetista niin tarkka ole, nyt vaan nauratti, kun poistumat osuivat tylsiin aiheisiin.

   Poista
 2. Toivotaan, että tuo vesivahinko ei mene mahdottomaksi. Meilläkin pelätään kosteutta, mutta kohteena taitaa olla keittiön seinä.

  Minulla on ollut ongelmia tuon gadgetin kanssa sekä omissa blogeissani että toisten blogeihin liittyessä. Nyt sain liityttyä tännekin, vaikka olen aivan varmasti sen jo aiemmin (muka) tehnyt... Niin ja anteeksi jos menin vähentämään lukijoitasi, kun postin yhden vanhan, käyttämättömän profiilini kokonaisuudessaan, ei ollut tarkoitus vähentää kenenkään lukijoita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan miehen kanssa yritetty lohduttautua sillä, että todennäköisesti ongelma on tämän yhden huoneen rajatulla alueella.Suurin osa talosta on hyvässä kunnossa.

   Poista
 3. Auts, miten ruman näköistä, vaikka ei varmaan olekaan niin paha.

  Minullakin on ollut hankaluuksia lukijat-käkkärän kanssa viime viikkoina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Surullista kaikki vesi tai kosteus väärissä paikoissa. Katto mua stressaa eniten, mutta yritän olla ajattelematta.

   Poista
 4. Täällä yksi haamulukija :) En jaksa klikkailla tuonne lukijaksi oikeastaan koskaan, kun en nyt aktiivisesti kirjoita blogia, mutta kirjanmerkeissä on minun lukulistani ja tämä blogi löytyy sieltä :D Että lisää yksi lisaasi vain ihan huoletta.
  Ihana ja vaativa projekti teillä! Odotan niin, että pääset sisustusvaiheeseen. :) Ja aivan ihana pohjapiirros!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Haamu! Kiva kun käyt ja uskotko, että mäkin odotan sisustamista! Ja mitä sitten kun talo on valmis? Pitääkö hommata uusi?

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!