keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Pohja

Nyt meillä vihdoin on talon pohjapiirros digitoituna, muutoslupaa varten.


Harmaat huoneet ovat joko valmiita tai työn alla. Sisäänkäynti on vasemmassa reunassa. Vasemmalla alhaalla on isojen poikien makuuhuoneet, vasemmalle ylös tulee meidän makuuhuone (oma sisäänkäynti ja eteinen). Eteisen jälkeen seuraavana on lasten olohuone, joka oli ensin koko perheen olohuone. Lasten olohuoneen alapuolella on meidän nykyinen makuuhuone, ihan läpikulkupaikassa. Siitä tulee aikuisten työhuone.

Keskellä taloa on yläreunassa tuleva kylpyhuone ja tekninen tila. Keskellä on käytävä, joka vie talon läpi. Keskiosan alareunaan tulee piempien lasten omat huoneet. Nyt käytävä ja kaksi makuuhuonetta ovat yksi iso huone.

Isoin harmaa huone on keittiö-olohuone, sen jälkeen tulee sali ja sen ylänurkassa on vierashuone kylpyhuoneineen. Sali+vierashuoneyhdistelmä on joskus vaikka mahdollista laittaa vuokralle, koska siellä on oma sisäänkäynti. Se tarvitsee vain pienen keittiön kelvatakseen erilliseksi asunnoksi. Keittiönurkkauksen voi tehdä joko saliin tai vierashuoneeseen.

Uunit ovat kaikki käyttökunnossa (paitsi se, josta jäi pellinvedin käteen...). Vaikka osa huoneista onkin kesken, kyllähän tämä kertoo, että olemme tehneet jo aika paljon. Sali on se huone, joka on piukassaan muuttolaatikoita.

Kuulkaa, maanantaina tulee jo kaksi vuotta. Aika on hujahtanut äkkiä.

4 kommenttia:

 1. Vau, onpa komiaa! Ja mahtavan konkreettista :)

  VastaaPoista
 2. Erehdyin luulemaan, että MEILLÄ on iso koti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tää. Sali on tavallaan koko ajan ollut ylimääräinen. Mutta se saa mut haaveilemaan kaikenlaista. Ja tosiaan, siellä perällä on (tulee olemaan) se vierashuone, jota saat tarvittaessa hyödyntää. Aika lailla oma tupa, oma lupa.

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!