lauantai 22. helmikuuta 2014

Poikien huoneet ennen ja jälkeen

Olen postaillut poikien huoneista paljon matkan varrella. Tässä lukijan toiveesta ennen ja jälkeen kuvia. Yritän laittaa ne aina samassa järjestyksessä.

Huone oli siis ollut asunto-osan olohuone. Se oli huone, jossa me nukuimme ensimmäisen yön koko perhe. Meillä ei ollut valoa eikä lämmitystä. Koko lapsikatras asui huoneessa ensimmäisen puoli vuotta. Kun esikoisen koulunalku lähestyi, hän oli sitä mieltä, että tarvitsee oman huoneen, joten alettiin miehen kanssa hommiin. Purkamisesta valmiisiin huoneisiin taisi mennä puolisen vuotta, kun välillä ei tehty juuri mitään.

Isoon huoneeseen rakennettiin väliseinä ikkunoiden väliin. Väliseinään tuli kaunis pariovi. Uuni jäi toiseksi vanhimman pojan huoneeseen. Huoneista puuttuu yhä sähköt ja listat...

Huoneet valmistuivat uuten vuonna 2012-2013, muistan kun maalasin lattian viimeisiä vetoja vuoden vaihtuessa.

LASTENHUONEENA 2012
TYHJÄNÄ KESÄLLÄ 2012

PURKUVAIHEESSA KESÄLLÄ 2012TOISEKSI VANHIMMAN HUONE 1/2013
ESIKOISEN HUONE 1/2013


4 kommenttia:

 1. Ihanat huoneet.....vanhoissa taloissa onkin kiva, kun huoneet ovat niin suuria, että voi hyvin jakaa kahdekasi huoneeksi...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Vaikka toisaalta en millään haluaisi uhrata kaikkia isoja huoneita jakamalla. Mutta kyllä näillä neliöillä on pakko taikoa jokaiselle lapselle oma huone.

   Poista
 2. Ei muuta sanottavaa, kuin että tykkään ihan hirveesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hassua miten nopeasti olin ehtinyt unohtaa, että lapset tosiaan asuivat huoneessa, jossa seinät yhtä lukuunottamatta olivat hirrellä ja lisäksi lattialla oli se pelkkä lastulevy.

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!