torstai 24. huhtikuuta 2014

Talvilomalla

Me ollaan vietetty aurinkoista talvilomaa kotioloissa. Eilen kävi kunnan liikennemerkkivastuuhenkilö ja vihdoin (vuoden uuvutuksen jälkeen) lupasi pihamme halki kulkevalle väylälle siihen kuuluvat jalankulku-pyörätiemerkit lisäkilpineen. No, en usko ennen kuin näen. Mutta lasten turvallisuus lisääntyy, kun mopoilu ja turha autoilu loppuu. Viime viikonloppunakin joku papparainen autoili pyörätien alikulkuun tästä ohi.

Olemme keräilleet naakkojen keppikokoelmia pois. Pesänrakennus näyttää jatkuvan, vaikka kylppärin hormissa kuuluu olevan vauvoja.

Kukkia pukkaa maasta, mutta on todella kuivaa. Pitää mennä letku- ja sadettajaostoksille. Puunkaadon osa 3 on tilattu. Hopeapajun kylkeen tuli reikä ja paljastui, että puu on ihan tyhjää täynnä.

Eilen leivottiin korvapuusteja. Loppuviikolla esikoisella on niin vilkas sosiaalinen elämä, että ei taideta ehtiä suviloimaan.


Esikoisesta on tainnut olla kivaa, kun ollaan koko perhe kotosalla, kun hän tulee koulusta. Eilen tehtiin pullataikina ja kohoamisen aikana poika teki läksyt keittiössä.


Syksyllä myöhään, olisiko ollut marraskuussa, tökittiin lasten kanssa sipuleita multaan. Tällaisia tuli.


Neitihenkilö neljävee oppi ajamaan fillarilla. Ei ole ajanut apupyörillä ollenkaan, vain potkupyörällä.


4 kommenttia:

 1. Miltäs tuntuu asua naakkavauvojen kanssa?
  Tuo teidän keittiö on kyllä sitten herkku. Mistäs nuo lamput ovatkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset (jotka itse ovat perheessä tuoreimmin vinkuneet joka asiaa) ovat sitä mieltä, että naakkavauvat itkevät ihan liikaa...

   Valaisimet ovat Amsterdamista paristakin eri kaupasta. Käytiin itse valitsemassa ja valaisimet matkustivat postissa meidän perässä.

   Poista
 2. Oon käynyt vakoilemassa teidän pihaa, se on kyllä tosi idyllinen jo nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tule hakemaan myös kirja, jos täällä liikut. Ollaan paljon kotosalla.

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!