torstai 15. toukokuuta 2014

Yllätyspaketti

Eilen hain postista yllätyspaketin. Ruskeassa pahvilaatikossa oli paljon rytättyä sanomalehteä ja sitten tämä:


Rasia ja kortti


Ja katsokaa mitä rasiasta kurkkaa!


Ja nyt tietenkin tapani mukaan olen kriisissä eli en ole varma mihin keltavuokkoni istutan. Mutta hengissä ovat. Kiitos Karo-Liina! Nämä ovat NIIN ihania. En uskalla laittaa niitä mihinkään, kun pelkään, että joku kaivaa ne pihalta. Miten niin entinen autiotalo...5 kommenttia:

 1. Hyvä että saapuivat perille jotenkuten ehjinä :D, kun et niitä luultavasti muualta olis saanut, rauhoitettu kukka kun on. Jospa vaan saisit ne maahan (meillä tosi savimaa) niin eiköhän ne siitä. Ja pysy toivossa väkevänä, tässä meidän pihassa kun oli kuulemma 20 vuotta vain sellainen neliön läntti tuota mutta viime vuosina se on alkanut ihan itsestään leviämään ja nyt keltaisia laikkuja on näin keväisin ympäri puutarhaa. Kerro joskus pysyikö siirtolaiset hengissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ihan oikeasti jännittää paikan valinta, kun täältä on aiemmin tyhjennetty tätä pihaa, siis silloin kun kukaan ei asunut. Pelkään, että jos laitan liian näkösälle, joku hakee pois. Ja entä jos menee liian kuivaan paikkaan. Mekin ollaan savikakkutontilla. Mietin, että pitäiskö laittaa valkovuokkojen viereen, jos ne tykkää samanlaisesta maasta.

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä idealta, aika samanmoisia kukkia kai ne on eli ehkäpä vieretysten viihtyisivät! Ja luulisin, että tuo puutarhakohta, missä meillä kasvavat, on savimaaksi aika kosteahko kohta kun on hieman montusssa. Jos niin huonosti käy, että joku ne vohkii niin mä lähetän uudet :D

  VastaaPoista
 3. Ihana ylläri! Rohkeasti vaan maahan! Pystytä viereen kyltti, jossa kuvasi ja "Täällä vartioin minä"! :)

  VastaaPoista
 4. Oi, miten ne saattoivat selvitä hengissä Postin käsittelyssä? En ole koskaan nähnyt keltavuokkoja, ovatpa kauniita!

  VastaaPoista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!