sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Keittiön lattian alla

Mies on jatkanut operaatio keittiön latttiaa. Vettä on tihkunut rakenteisiin hyvän aikaa ja varsinkin naulojen kohdat ovat pehmeitä, mutta silti päästään varmaan paikkapaloilla. Kun mies seisoi siellä pohjalla, 190 cm äijä näytti pieneltä verrattuna kivijalkaan, kannatinparruihin ja paksuun vanhaan lattiaan, joka on päätynyt rossipohjan alapohjaksi. (Hetki mietittiin voisiko sen pelastaa takaisin lattiaksi, mutta ei se onnistu.)


Alapohja


Kivijalka


Väliseinän ja kannatinparrujen lahoa


Tällaista lahopuuta mies on poistanut


Tässä kohtaa se tiskiallas oli


Puuhellan alla on melkoinen kerros kiveä

6 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä niin harmillista, kun noihin vanhoihin talohin on viety "vesi sisälle", eikä ole kunnolla huolehdittu eristeistä sun muista. Onneksi sentään pystytte tuon korjaanmaan.

  VastaaPoista
 2. Huh huh...on teillä urakkaa, mutta lopputulos on varmasti vaivan arvoista. Ei ainakaan hella putoa lattian läpi, olen nimittäin työssäni nähnyt sellaisenkin tapauksen missä leivinuuni oli uhkaavasti painanut murtumia allaolevaan betonilaattaan ja lattia oli notkollaan sen alla. Olisihan se melkoinen rymäys kun uuni tipahtaisi kellariin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis aika vitsikästä hämmentää puuroa ja yhtäkkiä hella humpsahtaisi. Meillä on kyllä tosi komeat graniitit talon alla. Mulla on enemmän kuvia, istuskeltiin miehen kanssa talon alla viikonloppuna.

   Poista
 3. Eipä hevillä notku puulieden alunen :)

  VastaaPoista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!