lauantai 7. kesäkuuta 2014

Terveisiä Tanskasta!

Eilen tein jo klassikoksi muodostuneen pyörähdyksen Tanskaan Mit Hjem er Mit Slot -tapahtumaan. Aamupäivä oli lämmin ja aurinkoinen, iltapäivä tuulinen ja sateinen. Köpiksessä oli +16 eli reilusti viileämpää kuin kotona.

Aloitin aamun ihanassa tapettikaupassa (nettisivu ei yllä samaan kuin liike, jossa oli myös suoraan hyllyssä esim. iso valikoima Eijffingerin tapetteja). Tein päätöksiä, mutten ostoksia. Sovittiin, että tilaan sähköpostitse ja noudan kesällä kun saatamme ajella niillä suunnilla.

Loppupäivän kiertelin kauppoja ja kävin antiikkitorilla. Kummallisin sattumus oli, että törmäsin naapureihin ja sain yöllä kyydin kotiin, tultiin peräkkäisillä lennoilla 10 minuutin välein.


Sekä meno- että paluumatkalla oli poikkeuksellisen hyvä lentosää. Ilmasta käsin oli helppo tarkastella maisemia. Paluumatkalla bongasin Bengtskärin, Suomenlinnan lentomajakan, Harmajan, Vuosaaren sataman, Sköldvikin.


Hauska idea.


Pääsin tapahtumaan sisään ensimmäisten joukossa, ehdin nähdä alueen lähes ilman ihmisiä.


Kukkia ja vanhoja kalusteita oli teemana alueella.Miten kukatkin ovat ulkomailla kauniimpia?
Tässä ei näy, mutta räsymatoissa oli rohkeasti myös kaikenlaisia kimalle- ja paljettikankaita pieninä tehosteraitoina. Suloista ja kaunista. Ihanat värit.Ihana vanha lepotuoli vasemmalla.


Lavoja kukka-asetelmien alustoina. Eikö olekin kaunista?Bongasin paljon mustia kukkalajikkeita. Orvokeita olisin ostanut mukaan, mutta kaikkien myyjien mustat orvokit olivat aika nuupallaan. Saako Suomesta mustia orvokkeja?


Meillä suvilalla kukkii mehitähdet joka kesä, mutta kukat ovat erilaisia.


Upeat isot lyhdyt.


Antiikkitorilta tarttui lapsille hienot peltiautot (joilla ei saa leikkiä...).

En muista, että olisin aikoihin selvinnyt houkutuksista yhtä halvalla, en ostanut kuin lapsille tuliaiset ja nämä autot. Keskityin nauttimaan omasta ajasta ja sielunravinnosta.1 kommentti:

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!