tiistai 15. heinäkuuta 2014

Sillä aikaa kotona

Tai no oikeammin ennen lomaa. Mies maalasi vierashuoneen katon ja kylppärin katon. Nyt se kaivaa entisen keittiön lahoa puuta pois ja korvaa sitä ehjällä hirrellä. Yksi hirrenpätkä oli kokonaan laho. Nyt mies laittaa vesijohdot kulkemaan oikeammissa putkissa ja paremmassa paikassa. Kunhan se saadaan tehtyä, päästään vihdoin makkarin rakennushommiin.

Mun piti reissussa hakea tilaamani tapetit Köpiksestä. No, juuri se lasti oli myöhässä ja nyt ne kuitenkin lähettää tapetit postissa. Voi sanoa, että poikettiin siellä turhaan...Kattomaalari hommissa.Ihana tuoli Tjuda Skolasta. Tuoleja oli viisi tai kuusi. Muut olivat siniharmaita, tämä yksi turkoosi. Pelastin sen, ettei kukaan sitä hyljeksi.


Olen pitkään haaveillut farkkuräsymatosta. Nyt saatiin sellainen seiskaveen huoneeseen. Tämä on ihan uusi ja myös Tjuda Skolasta.

8 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä! Samaten ihastelen reissukuvianne. Tuo Tanskan-majapaikka on mahtava! Jos joskus päästään sinne koko perheen voimin, täytyy muistaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mua vähän surettaa, että Ruotsin ja Tanskan kirppikset jäi pääsääntöisesti käymättä. Mutta onneksi Tjuda Skolassa tulee tehtyä niin kivoja löytöjä, että se kompensoi.

   Ja se Tanskan B&B oli tosi kiva!

   Poista
 2. Onpa ihku tuoli, ja matto näyttää hyvintehdyltä, nykyään on vaikea löytää kohtuuhintaisia mattoja, jotka olisi tiukkaan kudottuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on suvilalla keinutuoli, joka oli turkoosi (poistin maalin ensitöikseni), jossa on samanlainen helmikoristelu kuin tässä tuolissa. Niitä ei näe kovin usein ja ovat kyllä kauniita.

   Matto on tosi napakka ja hyvin tehty, hinta oli vain kaksinumeroinen. Mä olen suosinut enemmän vanhoja mattoja, ovat jalalle mukavampia, mutta farkkumatto oli pakko saada!

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!