sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Olipas työpäivä

Aloitettiin tapetointi aamukahdeksan jälkeen. Leikattiin koko huoneen tapetit. Tapetoitiin, pidettiin lounastauko ja jatkettiin iltaviiteen. Sen jälkeen kävin siivoamassa kanilan ja keräämässä huomiseksi pupunruokaa. Mies on linnoittautunut formuloiden ääreen ja kohta on lasten nukkuaika.

Vierashuone ja vierashuoneen kylppäri ovat nyt lähellä valmiita. Listat, sähköt ja kylppäriin kaikki mitä nyt kylppäriin kuuluu.

Kohta saa muutamasta pohjan huoneesta ottaa pois sanat työn alla.KAUPAT SOVITTU
Jos joku on kiinnostunut, myyn kaksi rullaa (niissä on siis poikkeuksellisesti 11,2 metriä) ja yhden pätkän (en osaa sanoa paljonko, voin tarvittaessa mitata) Lintu Sinistä (Tapettitalo/Pihlgren&Ritola). Huom. Tapetti on kakkoslaatua. 

Viat: Helmiäistä on merkittävästi oikeaa vähemmän (ei haittaa), joissain kohdissa tapetti näyttää siltä, kuin väri olisi tehty vesivärillä. Siinä on reunojen lähellä muutamia liian tummia kohtia. Mutta kun katsotte kuvia, virheet eivät haittaa yleisilmettä, mutta ne löytää jos osaa etsiä. Jos joku kiinnostuu tapetista, voin ottaa kuvia seinän virheistä, jotta pääset kärryille siitä mitä vikaa tapetissa on (osa minun ottamieni kuvien värieroista johtuu siitä, että tapetti ei ollut vielä kuivunut, kun kuvasin). Saimme tapetista pienen alennuksen, mutta ei kovin paljon. Haluaisin näistä kahdesta rullasta 70 euroa, se sisältää postikulut. Tapettia ei valmisteta tämän värisenä enää, sillä tela oli kuulemma vioittunut tällä viimeisellä painokerralla.

Tässä tapetti Tapettitalon sivulla.

5 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää. Tarkoititko siis, että nuo 2 rullaa ja se jämäpala olisivat 70 euroa yhteensä? Riittäisi mainiosti meidän pikkueteiseen tai ehkä jopa apukeittiöönkin. Eli kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, 2 rullaa + pala, 70 euroa. Olet kakkosena jonossa. Yksi oma kaveri laittoi heti viestin. Voi olla, että ottaa.

   Poista
  2. Tapetti löysi jo uuden omistajan.

   Poista
 2. Olette olleet ihanan reippaita! Hienon näköistä tulee :)

  VastaaPoista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!