maanantai 5. tammikuuta 2015

Kylpyhuoneen ideointia

Meidän iso kylpyhuone odotuttaa itseään. Osaksi siksi, että ei ole rahaa ja osaksi siksi, että meidän pitäisi kyetä valitsemaan se lämmitysmenetelmä puilla lämmittämisen rinnalle, sillä mahdolliselle kattilalle ja muille tykötarpeille pitää varata kylppäristä paikka.

Pohjapiirros löytyy täältä. Vaikka olen sitä haudutellut pitkään, se on aika hyvä. Mitat ja mittasuhteet on pakko vielä tarkistaa, kunhan tila on kokonaan purettu. Näitä altaita on kylppäriin kolme, eli saadaan rivi hampaanpesupaikkoja. Näistä Wanhan Wallankumouksen ikkunoista on tarkoitus tehdä tilanjakajat.

Värimaailmasta en vieläkään ole ihan varma, mutta lattiasta tullee hyvin tummanharmaa, melkein musta. Haluaisin melkein samanlaisen betonilattian kuin meidän keittiön tasot. Olen yrittänyt myös perehtyä epoksilattioihin, jos sillä saisi samanlaisen vaikutelman ja vedeneristysominaisuudet olisivat materiaalissa itsessään.


Tämä kuva on toiminut pääinspiraationa. Musta lattia, kierrätysrähjäinen ilme. Tässä on sellainen tunnelma, jota vähän haen. Ei yksityiskohdat sinänsä.


Ja jotain tällaista leikkiä haluan ikkunoiden kanssa harjoittaa.


Tässäkin on tumman lattian ja vanhojen ikkunoiden yhdistelmää.


Mietin itse altaita tavallaan seinäkkeeseen, ja kolme allasta vierekkäin. Tämä on aika vekkuli.


Tässä on ihana tuo lattian pinta.


Tämä on mukana muistuttamassa, että mustavalkoisuus tarvitsee omat väripilkkunsa.


Altaat rivissä, mustavalkoista ja se väripilkku.


2 kommenttia:

  1. Ihania kylppäreitä. Kyllä kelpaisi. Toivon teille rahaa, jotta pääsen näkemään teidän versionne kylppäristä!

    VastaaPoista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!