lauantai 7. helmikuuta 2015

Sohvia

Hyvänen aika. Yhtäkkiä tekee mieli uutta sohvaa. Eikä tämä Melukylän talon postaus yhtään helpottanut. Unelmien talo ja koti -lehdessä oli tuunattu Ikean sohva, joka herätti ensimmäisen ajatuksen, sen jälkeen tuntuu, että olen törmännyt sohviin kaikkialla.

Me olemme olleet vannoutunut Tomelilla-perhe. Sohvat ovat olleet edullisia, helposti siirreltäviä ja päälliset pestäviä. Kaikkea, mikä meille on ollut olennaista tässä elämäntilanteessa. Miehen sohva on ostettu yli 10 vuotta sitten, muut ovat tulleet meille käytettyinä, eli ne voivat olla minkä ikäisiä vaan. Sohvissa on ollut erinomainen hinta-laatusuhde. Yhden lahjoitimme eskariin, siinä pohja oli huonoimmassa kunnossa näistä meidän sohvista.


Tässä kuvassa, Unelmien talo ja koti -lehdessä, on Ikean Söderhamn-sohva ilman käsinojia, sorvatuilla pinkeillä jaloilla ja Bemzin mintunvärisellä päällisellä.


Hauska April-sohva, joka ei ole edes kovin kallis, mutta aika pieni.

Ikean Stocksund, joka on myös mukavan näköinen. Mulla varmaan heiluisi heti maalipensseli ja jalat saisivat VÄRIN.

(Sohvakuvien alla linkit lähteisiin.)

Mies on kanssani samaa mieltä, että tien pitää kulkea sohvakauppaan ennemmin tai myöhemmin. Yhdelle Tomelillalle pitää löytää vielä uusi koti ja yksi päätynee suvilalle. Mutta olennaisempaa on, että me päätämme missä huoneessa tässä kodissa katsotaan televisiota jatkossa. Television ääreen pitää saada nykyistä runsaammin istumatilaa, jotta koko kuusihenkinen perhe mahtuu mukavasti katsomaan televisiota. Nyt olemme lasten olohuoneessa ja neljä istuu Tomelillalla, yksi lojuu fatboylla ja yksi istuu suoraselkäisenä tuolissa. Kun huonevalinta on tehty, voimme miettiä sohvan kokoa. Ja tapettivalinnan jälkeen ulkonäköä.

2 kommenttia:

  1. Hih,sohvakuume sielläkin. Työkaverikin puhui, että pitäisi hommata uusi sohva eli sitä on liikkeellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on, mutta ehkä onneksi täällä pitää selvitellä muutama muu asia ennen mitään sohvia eli heti ei ala tapahtua, vaikka nopea olenkin.

      Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!