keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Makuuhuoneen komerorivi

Mies on rakennellut ihan huomaamatta komerorivin valmiiksi. Helmiponttipaneeli sai pintaansa Country French -maalista sävyn päärynä, väri on sama kuin katon pinkopahvissa. Nyt mies maalaa ovia Uulan Into ovi- ja ikkunamaalilla, jota olemme alunperin hankkineet pönttöuuneja varten, mutta joka tuntuu olevan meidän yleismaalimme.

Ylhäällä on taas kerran tilava piilokomero, niille tavaroille joita ei tarvitse joka kuukausi, mutta jotka kuitenkin vaativat säilytystilaa. On ihanaa saada oma vaatekomero. Minä olen varmaan koko perheessä kärsinyt eniten säilytystilan puutteesta ja tottunut pitämään vaatteitani pääosin kasassa.


10 kommenttia:

 1. Upea kaappirivistö :) Ymmärrän täysin tuon ahdistuksen säilytystilojen puutteesta, mutta kyllä nyt kelpaa laitella vaatteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä en olisi ovia välttämättä halunnut maalata ollenkaan, mutta mies ehti vikkelänä rapsuttelemaan sen verran perusteellisesti, että maalaaminen oli sitten tehtävä.

   Poista
 2. Onpa upean näköistä! Ymmärrän hyvin tuon ahdistuksen, täälä on kans yksi ahdistunut säilytystilojen puutteesta. Mutta hyvää kannattaa odottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on vielä yksi huone puolillaan epämääräisiä muuttolaatikoita...

   Poista
 3. Mahtava määrä säilytystilaa tulossa. Minäkin tykkään Uulan ovi- ja ikkunamaalista.

  VastaaPoista
 4. Oi oi miten hyvännäköistä!!!

  VastaaPoista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!