torstai 24. joulukuuta 2015

Hyvää joulua!

Joulukuu on ollut kyllä huippuvauhdikas. Mies on ollut joko työreissussa tai tehnyt pitkää päivää, ollaan yritetty puristaa lastenhuoneet valmiiksi jouluksi ja lisäksi vielä minä päädyinkin ylimääräiseen lääkäri-hammaslääkäripyöritykseen, kun minua vaivasi hammas, joka ei ollutkaan hammas, kunnes korvalääkäri totesi sen kuitenkin olevan hammas ja päädyin juurihoitoon... Lisäksi on ollut huolta läheisistä.

Nyt on koti koristeltu sen verran jouluun kuin ollaan jaksettu. Jouluruuissa mentiin siinä missä aita on matalin. Naapureitten kanssa tehdään vaihdantataloutta. Me tehdään imelletty perunalaatikko ja naapurit vastineeksi jotain punajuuri-vuohenjuustohässäkkää. Kaupantäti on tehnyt porkkana- ja bataattilaatikot. Mies päätyi lopulta kuitenkin ostamaan kinkun, vaikka oltiin mietitty kinkusta luopumista. Tuolla se on uunissa ja mies tekee parhaillaan sinappia. Se ei osaa pysähtyä.

Lasten lahjat paketoitiin eilen illalla. Lievä syyllisyyden tunto kaivaa, onko kaikille edes jotain toivelahjaa. Yritämme aina toteuttaa edes yhden toiveen. Väitän, että molempien keskimmäisten kohdalla ei nyt ihan osu...
4 kommenttia:

  1. Olen nähnytkin vilauksen lastenhuoneista instagramissa, ovat mukavan värikkäitä. Kauniita kuvia.
    Toivottavasti voitte viettää rauhassa joulua ja välipäiviä kiireen sekä huolen helpottaessa.
    Rentouttavaa ja mukavaa joulua!

    VastaaPoista
  2. Miten ihana koti - mykistävää ♥

    VastaaPoista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!