sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Lasten elämää joulun jälkeen

Muutama kuva joulunjälkeisestä ajasta. Lapset alkavat kotiutua uusiin huoneisiinsa. Joulupukki toi koronan ja sitä on pelattu paljon. Seitsemänvuotiaan herrahenkilön musta lattia on todettu aika toivottomaksi siivousnäkökulmasta. Muuten se on hieno. Mutta ei taideta sittenkään maalata käytävän lattiaa mustaksi. (Meillä saattaisi olla jollekin mustaa Permoa yhden huoneen lattian verran, jos kiinnostaa ostaa pois.)Jotkut tontut pelaavat koronaa...
Neitihenkilön sisustusvimma saa purkautua nukkekodissa.Herrahenkilö sai renkaat synttärilahjaksi. Nyt saatiin ne kiinni. Niissä roikutaan koko ajan.


Musta on on musta. Mutta lattia ei ole vielä minkään värinen, eikä ehkä sittenkään musta...


Joulukuusi on ollut harvinaisen pitkään. Katsotaan koska lähtee.

8 kommenttia:

 1. Ihana tuo pönttis mustana! Täälläkin on haaveiltu mustasta lattiasta, mutta ehkä se on parasta jättää haaveeksi tällä siivousinnolla... Niin että kiitos kun rehellisesti kerroit värin toimimattomuudesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä olen itsekin ihastunut mustiin asioihin, mutta kyllä ne vaatii ihan yhtä tehokasta siivousta kuin valkoinenkin.

   Poista
 2. Ihana! Korona! Tulee lapsuus mieleen;) Hyvää uutta vuotta Sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää uutta vuotta! Ja korona on kyllä kiva koko perheen peli.

   Poista
 3. Onpa tuo pussauskopin päällä oleva ikkuna hieno. :) Kuusikin on tuuheampi kuin mitä meillä on koskaan ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on nyt muutaman vuoden ollut ihan kivoja kuusia. Silloin kun saatiin keittiö valmiiksi, meillä oli omasta pihasta tosi korkea kuusi (huonekorkeus on 4,5), kun se piti saada pois, kun se kasvoi liian lähellä taloa. Siitä taitaa olla blogissakin kuvia.

   Kiitos ikkunakehuista.

   Poista
 4. Kaikkia ihania vanhoja asioita. Mä aina sanoin mun miehelle,että ostetaan vanha koulu, mutta se ei innostunu yhtään. Olen ekaa kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja tervetuloa! Kävin kurkkimassa myös sinun blogissasi.

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!