maanantai 22. helmikuuta 2016

Pikkuvessa

Pikkuvessassa on ollut aika pitkään hiljaista. Tai ollaan me miehen kanssa puukuitulevytetty ja pinkopahvitettu. Vessa piti levyttää lähes joka seinästä, koska se on ulkoseinää ja vintin portaita vasten. Kylmää aina toisella puolella.

Viime perjantaina timpuri teki paluun. Hän on siis vesieristys- ja laatoitustaitoinen timpuri. Timpuri joka kuuntelee ja ymmärtää puolesta sanasta. Nyt vessa on matkalla kohti valmista!


Seinään tulee keltaista kaakelia, lattia on melkein musta legolaatta (nyt vähän likainen), tapetti on Eijffingeriä ja allas kierrätysallas.
Tästä näkee ehkä kuinka pienestä kopista on kyse. Takana pöntön mekanismi on jo paikoillaan. Allas tulee vasemmalle. Ei sinne juuri muuta mahdu.

Sanoisin, että muutaman viikon sisällä ollaan suht valmiita. Ensin vähän hiihtolomaa. Meillä ei nämä projektit ole niin päivän päälle.

8 kommenttia:

 1. Vau, ihanat keltaiset kaakelit <3 Meilläkin suunnitellaan vessaremonttia, joten innolla odottelen teidän pienen vessan lopputulosta. Kierrätysallas on aina plussaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kyllä tosi paljon kierrätystavaroita ja -osia. Mutta siis ihanaa, että tulee valmista. Ja keltainen antaa virtaa!

   Poista
 2. Vitsit miten ihanat värit!!!! Tänään kiertelin itse etsimässä keittiöön kaakeleita mutta ihan vaan valkoisia...ei onnistanut tosin siinäkään kun pitäisi löytää max.7,5x15cm...
  PS.Meillä on vähintään yhtä pieni vessa tässä rintamamiestalossa;ei se käyttöä niinkään haittaa mutta siivoamista kyllä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tohon tulee seinäkiinnitteinen pönttö. Siivousnäkökulma! Tossahan oli aiemmin käsittelemätön puulattia ja pojat pissii lattialle... En viitsi sanoa enempää.

   Poista
 3. Näyttää ihan normaalikokoiselta pikkukopilta, tuollaisia ne taitavat vanhoissa taloissa olla, ainakaan suuremmissa en ole koskaan vieraillut. Tulee kyllä hieno! Lattialaatta on varmaan kivan tuntuinen jalan alla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, portaidenalustila ei tästä levene. Leveyttä muistaakseni alle metri.

   Poista
 4. Nuo keltaiset kaakelit! Ihanaa auringonpaistetta pieneen vessaan!

  VastaaPoista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!