keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Hyvää uutta vuotta!

En voi ymmärtää mihin loppuvuosi meni. Remonttirintamalla meillä on ollut aika hiljaista, paitsi tietenkin lastenhuoneiden sähköt. Se taas ei ollut omaa hommaa, vaan osaavan sähkömiehen aikaansaannosta!

Joulun välipäivinä miehen kanssa pinkopahvitettiin lastenhuoneiden edessä oleva käytävä ja viime viikonloppuna tapetoitiin! Käytävässä on siis ovet kahteen lastenhuoneeseen, keittiöön, kylppäriin ja aikuisten työhuoneeseen. Niitä on monta. Lisäksi siellä on pönttöuuni ja sinne tulee lasten puolapuut sekä liitutauluseinä. Kahden pienimmän lapsen huoneet ovat niin pienet, että käytävä toimii usein leikkipaikkana.

Homma on yhä ihan kesken, eli mitään näytettävää kokonaisuutta ei vielä ole.Tämä tapetti on Ikean Bråkig. Sitä oli hetken aikaa myynnissä, noin kaksi vuotta sitten. Tapettia oli sekä musta- että valkopohjaisena. Lisäksi oli kahta simppelimpää tapettia.


Toinen tapetti on Marvel. Tilasin sitä jostain ulkomaan nettikaupasta, jossa se oli suht edullista. Marveleita on kahta erilaista ja niitä saa myös Suomesta.


Tämä tapetti on aika dominoivaa. Päätimme tapetoida sen vaakaan eikä pystyyn ja laitoimme vain kolme vuotaa, seinän alaosa jäi mustaksi toisella puolella ja toisella seinään tulee liitutaulu.


Neitihenkilö liisteröi 5 m pitkää vuotaa. Voin kertoa, että meillä oli miehen kanssa taas Amazing Race, kun tapetoimme 3,5 m korkeudessa kaksilla tikkailla näitä pitkiä vuotia ja yritimme saada aikaan rypytöntä jälkeä.


Näin vain soviteltiin kaksi erilaista ja eri väristä tapettia vieretysten.


Jakkarat olivat emännänjatkeina, mutta sopivat mainiosti maisemaan. Lattiasta piti tulla musta, mutta kasiveen huoneen lattian jälkeen luovuin ajatuksesta. Luulen, että lattiasta tulee turkoosi.Uuni on ollut musta jo pitkään. Muurin maalasin vaalean harmaaksi, mutta kuvasta näkee minne en ylettynyt.


Naapurista saatu ovi tarvitsee uuden värin.


Puolapuut tulevat uunin vasemmalle puolelle. Olin ajatellut maalata ne mustiksi, mutta luulen, että ne jäävätkin puunvärisiksi, koska huoneessa on jo paljon mustaa.


Listat tulevat siistimään ilmeen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!