torstai 12. tammikuuta 2017

Ja valkeus tuli!

Luulin oikeasti kirjoittaneeni sähkömiehestä! Naapuri vähän niinkuin lähetti meille sähkömiehen. Ja meille tuli lastenhuoneisiin, eteiseen ja vessaan valot, sekä vessoihin lattialämmitykset. Lisäksi sähkäri korjasi kaksi keittiössä pitkään temppuillutta valaisinta.

Lisäksi se toinen sähköputkimies, joka on ollut meillä aiemminkin, palautti uudelleensähköistettyinä kaksi suvilalta pelastettua vanhaa valaisinta (joita inhosin silloin ennen). Nyt ne valaisevat ihanasti! Ja kuinka pieni yksityiskohta tuokaan tunnelmaa.


Valaisin, johon kuuluu pikkupöytä tuli meille suvilan mukana. Minusta se oli äärettömän ruma ja se oli oikeasti matkalla roskalavalle, mutta unohtui matkalla varastoon. Onneksi. Punaisen tuolin löysin joko torista tai FB-kirppikseltä. Se on kuin uusi.Tästä tuolista on tullut lempipaikkani.Eteisessä on torista löydetty teollisuusvalaisin. Poikien huoneissa ja vessassa on samanlaiset.


Vessa on siis superkorkea. Ja listat puuttuvat yhä. Saa nähdä minä vuonna. Valaistus on kuitenkin todella merkittävä parannus.


Neitihenkilön Tingelstiina ja Tangelstiina -valaisimet ovat Ikeasta.


Ne antavat tunnelmallista valoa, mutta eivät valaise kovin kirkkaasti.Tokaluokkalaisen huoneen keltainen valaisin lienee joku oikein merkkivalaisin. Ostin sen aika päivää sitten FB-kirppikseltä. Sopii yhteen tuon keltaisen Billy-kaapin kanssa.


Tämä on toinen niistä suvilan uudelleensähköistyksistä.

2 kommenttia:

 1. Muuton Unfold-valaisin on ollut pitkään suosikkini. Ei vaan ole sopivaa paikkaa sille. (Tai en ole riittävän kekseliäs.) Hauska tuo pikkupöydällä varustettu valaisin. Ikealla taisi olla sama idea muutama vuosi sitten.

  Hauskaa, että päivitit blogiasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Instaan tulee kuvattua, mutta bloggaaminen meinaa jäädä. Ihan itsellekin olisi tärkeää dokumentoida historiaa.

   Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!