keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Toukokuussa Kööpenhaminassa

Olen nyt aika kahden vaiheilla, että jatkanko bloggaamista vai en. Koko kesänä ei ole juuri huvittanut, vaikka olen periaatteessa ottanut kuvia ihan blogia varten. Huomaan kuvaavani kameralla aina vain vähemmän. Tuntuu oudolta blogata kännykkäkuvilla, mutta ne kyllä on usein ihan jees.

No, joka tapauksessa nyt seuraa muutaman bloggauksen verran kesää. Toukokuussa oltiin koko perheen voimin Kööpenhaminassa Mit Hjem er Mit Slottissa. Ja tietenkin Tivolissa. 

Tämä viimeinen kuva on tavaratalon kahviosta. Pöytinä teräslevyt ja istuimina tuollaiset puurallit. Tosi kiinnostava yhdistelmä.


2 kommenttia:

  1. Ymmärrän että välillä ei bloggaaminen kiinnosta eikä sitä silloin tarvitse tehdäkään mutta älä lopeta vaan omien tunnelmien mukaan niin minä sanoisin. Katsoin instagramista että kyllä teillä on taas jotain remontin alla mutta muutakin mukavaa on muistettu tehdä eihän sitä muuten jaksaisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin Insta on niin paljon vaivattomampi. Mutta remonttipäiväkirjanäkökulmasta tää on tärkeä. Laitoin juuri aikataulua ajan tasalle. Ihan 5 vuodessa ei ehditty saada koko remppaa, mutta ehkä seitsemässä. Mutta ollaan myös eletty.

      Poista

Olen todella iloinen, että jätät kommentin!